Kosárlabda, ifjúságiakHarmadik a Sepsi ISK

2010. február 4., csütörtök, Sport
Az elmúlt hét végén rendezték az U15-ös fiú kosárlabda-bajnokság harmadik teremtornáját, amelynek Brassó adott otthont.

A Sepsi ISK két győzelemmel és két vereséggel zárta a viadalt. Eredményei: Brassói CSU—Sepsi ISK 85—51, Brassói Galaktika—Sepsi ISK 40—58, Piteşti-i CSU—Sepsi ISK 69—65, Dan Dacian BC—Sepsi ISK 55—68. A pontvadászat jelenlegi sorrendje: 1. Piteşti-i CSU, 2. Brassói CSU, 3. Sepsi ISK, 4. Dan Dacian BC, 5. Brassói Galaktika, 6. Bukaresti Dinamo ISK. A Sepsiszentgyörgyi ISK ifi játékosai közül Kuti Nándort behívták az U13-as válogatottba, amellyel január 30. és február 6. között Kolozsváron edzőtáborozik.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-02-04: Sport - x:

Kényszerszabadságon a Sepsi BC (Kosárlabda, A-osztály) - Tibodi Ferenc

A hét végén rajtol a 2009—2010-es élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság második szakasza, amelynek első fordulójában áll a zöld-fehér mezes Sepsi BC.
2010-02-04: Sport - x:

Győztek az esélyesek (Megyei bajnokság)

Papírforma szerinti eredményeket hozott a megyei kosárlabda-bajnokság 11. fordulóján. A két legizgalmasabb meccset a Bulldogs—Pityókaszedők és az AS Ciucaş—Horváth Service páros játszotta.