JegyzetFura eset

2010. február 4., csütörtök, Sport
Mutu ismét doppingolt. Ez az utóbbi napok szenzációja.

Aztán megindult a tényfeltárás, a találgatás, a magyarázkodás, hogy Mutu ártatlan, ő egyszerűen csak fogyni akart, s ezért küldte édesanyja a gyógyszert Romániából Olaszországba... hogy Mutu ártatlan, a hibás a román gyógyszerellátási rendszer... És így tovább, mert a magyarázkodások, a mentegetőzések a végtelenbe nyúlnak. Van időnk, lesz türelmünk, hogy kivárjuk a végét. Még akkor is, ha a szemben lévő „térfélen" már megfogalmazták, hogy Mutu csatlakozott a stupid, azaz buta sportolók táborába, a képtelenül, lehetetlenül mentegetőzők sorába.

Van időnk, türelmünk... Még akkor is, ha nagyon sokan nem értjük: miért kell egy aktív profi futballistának gyógyszerrel fogynia? Tudtunkkal az egyenes úton járó élsportolók minden gyógyszer használata előtt — különösen egy ilyennél, mint amilyent Mutu kapott édesanyjától — kikérik orvosuk véleményét. Mutu miért nem kérte ki? És miért romániai gyógyszert használt? Olaszországban nincsenek gyógyszerek?... És így tovább, akár holnap reggelig is folytathatnánk a kérdezgetést, amikor ,,a szeg kilátszik a zsákból". Tény, hogy fura eset.

Na de van időnk, türelmünk, hogy kivárjuk az ügy végkimenetelét.

(áros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-02-04: Sport - x:

Győztek az esélyesek (Megyei bajnokság)

Papírforma szerinti eredményeket hozott a megyei kosárlabda-bajnokság 11. fordulóján. A két legizgalmasabb meccset a Bulldogs—Pityókaszedők és az AS Ciucaş—Horváth Service páros játszotta.
2010-02-04: Sport - x:

Bal lábas rajt (Teremlabdarúgás, I. liga)

A sérülések miatt nagyon megtizedelt szentgyörgyi csapat vereséggel kezdte a csonka tavaszi idényt.