Teremlabdarúgás, I. ligaBal lábas rajt

2010. február 4., csütörtök, Sport
A sérülések miatt nagyon megtizedelt szentgyörgyi csapat vereséggel kezdte a csonka tavaszi idényt.

A Sepsi FC vasárnap este a Concordia Chiajna otthonában vendégszerepelt, ahol egy hibákkal teli első és egy nagyon jó második játékrész után 5—1-re kapott ki. A Gerardo Rosa irányította zöld-fehér mezesek Cristiano Costa és Kisgyörgy Zsolt kapussal, Paulo Pinto, Rui Eduardo Alves Faria, Bocz József, Bujdosó Lóránt, Zsigmond Tibor, Liviu Şerban mezőnyjátékosokkal utaztak el Chiajnára. A 14. forduló további eredményei: Brassó—Kolozsvár 7—2, Marosvásárhely—Piatra Neamţ 7—2, Galac—Focşani 4—1. A Déva—Temesvár és a Piskitelep—Székelyudvarhely találkozóra nem került sor, mivel az előbbi három csapat visszalépett. Február 6-án, szombaton 17 órától a Szabó Kati Sportcsarnokban kerül sor a Sepsi FC—Marosvásárhelyi City’US mérkőzésre. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-02-04: Sport - x:

Fura eset (Jegyzet)

Mutu ismét doppingolt. Ez az utóbbi napok szenzációja.
2010-02-04: Sport - x:

Verseny és teremavató (Műfalmászás)

Február 6-án, szombaton avatja fel a Stadion utca 3. szám alatt található új mászótermét a sepsiszentgyörgyi Adrenalin SE.