MűfalmászásVerseny és teremavató

2010. február 4., csütörtök, Sport
Február 6-án, szombaton avatja fel a Stadion utca 3. szám alatt található új mászótermét a sepsiszentgyörgyi Adrenalin SE.

A sportegyesület újdonsült terme 4,4 méter magas, és mintegy száz négyzetméternyi mászófelület várja a sportág kedvelőit, no meg a kíváncsiskodókat. A megnyitó alkalmával versenyt is tartanak: az Adrenalin Opening Boulder Kupát. Az esemény programja: 12 óra megnyitó; 12.15—14.30 óráig szabad program (gyerekek és a kezdők ismerkedhetnek meg a műfalmászással); 15 órakor műfalmászó verseny (15—20 próba/három kategória: kezdők, ifjúságiak és haladók). További információkért hívják a 0728 061 071-es telefont (Szőcs Károly Csaba), vagy írjanak a karicsabi@yahoo.com elektronikus postacímre. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-02-04: Sport - x:

Bal lábas rajt (Teremlabdarúgás, I. liga)

A sérülések miatt nagyon megtizedelt szentgyörgyi csapat vereséggel kezdte a csonka tavaszi idényt.
2010-02-04: Sport - x:

Landarúgás

Válogatás
A Sepsiszentgyörgyi Jövő FC naponta 16―18 óráig válogatót tart az Elektró-stadionban 6―16 év közötti gyerekek részvételével. Az edzők szeretettel várják a jövő focistáit. Bővebb felvilágosításért hívják Ion Diaconut (telefonszáma: 0746 271 882)