BowlingTaroltak a szentgyörgyiek

2010. február 11., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Gábor Csaba és Bogdán Beáta győzelmével zárult az elmúlt hét végén véget érő első csíkszeredai 300 Bowling Club Kupa nevet viselő amatőr bowlingbajnokság. A küzdelemsorozaton tíz nő és huszonhárom férfi vett részt, a döntőbe pedig 8—8 játékos jutott be.

A torna utolsó szakaszában a férfiaknál öt háromszéki küzdött meg az első díjért, a nőknél pedig csak egy képviselője volt megyénknek. Ahogy várható volt, az erősebbik nem viadala szentgyörgyi finálét hozott, a hölgyeknél viszont Bogdán Beáta remek játékának köszönhetően harcolta ki a döntőben való részvételt. A verseny végeredménye: férfiak: 1. Gábor Csaba (Sepsiszentgyörgy), 2 Nagy Szabolcs (Sepsi), 3. Vass Árpád (Sepsi), 4. Valentin Ioance, 5. Hegedüs Tibor, 6. Bartók Zoltán (Sepsi), 7. Göncz Endre (Sepsi), 8. Bodor Áron; nők: 1. Bogdán Beáta (Sepsi), 2. Corina Oltean, 3. Barta Beáta, 4. Prezsmer Rita, 5. Benő Rita, 6. Miklós Katalin, 7. Blága Mária, 8. Bíró Kamilla. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2010-02-11: Sport - x:

Újabb sugásfürdői verseny (Alpesi sí)

A sepsiszentgyörgyi Alpin Sportegyesület vasárnap alpesisí-versenyt szervez Sugásfürdőn, ahol még mindig kitűnőek a hó­viszonyok.
2010-02-11: Család - x:

A csend szava — Jártó Kocsis Edit

Ha a csend beszélni tudna... kezdődik egy régi sláger. Elgondolkodom, hisz a világban, mely körülvesz, helye van a zajnak, lármának, szüntelen csevegésnek, hangos szónak, üvöltő zenének, csak a csendnek nem.