Elhalálozás

2010. február 27., szombat, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, testvér, após, rokon, keresztapa, sógor, apatárs, vő, szomszéd, jó barát, az étfalvazoltáni

id. SÉRA ANDRÁS

életének 71., házasságának 44. évében hirtelen elhunyt.

Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt idő arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre.

Egy csillag érted ég, ki fent laksz már a magas égben, ki vigyázol ránk onnan, fentről, s lelkünkhöz szólsz a végtelenből.

Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs veled.

Mindig egy célod volt, családodért élni, csak a halál tudta széttépni.

Drága halottunk földi maradványait 2010. február 28-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól az étfalvi temetőben.

A gyászoló család

4980

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

özv. ZÖLDI ZOLTÁNNÉ

CSEKE MARGIT

életének 88., özvegységének első évében rövid szenvedés után elhunyt.

Temetése 2010. február 27-én, szombaton 13 órakor lesz a nagybaconi temetőben.

Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4231085

Megemlékezés

Napsugár és csillagok világa jó szívednek örök álmát őrzi, tiszta lelked fönt, a magas égben, a síron túl is felettünk őrködik. Az élet szomorú rendje szerint nyolc éve őrködik fölöttünk, az örök birodalom világából a drága jó édesapa, férj és nagytata, a bodoki születésű DEMETER FERENC. Emlékét szívünkben őrizzük.

A gyászoló család

4231043

Fájó szívvel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó édesanyára, nagymamára, testvérre, MÁRTON ILONÁRA, aki ma hat hónapja örökre eltávozott közülünk. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Leánya, két unokája

és testvérei

4231051

Kegyelettel emlékezünk KARSAI MÁRIA MAGDOLNÁRA halálának ötödik évfordulóján. Jósága és szeretete szívünkben örökké élni fog. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Édesanyja, testvére

és családja

4231117

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi HEGYELI KRISZTINÁRA, aki hat hónapja hagyott itt bennünket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231118

Szívünk mély fájdalmával emlékezünk az árkosi KOCSIS KÁROLYRA halálának első évfordulóján. A jó Isten adjon neki csendes nyugalmat. Szeretete örökké élni fog szívünkben.

Leánya és családja

4231123

Az erősdi születésű sepsiszentgyörgyi SZÉKELY SÁNDOR tizenöt hónapos betegség után, hat hete visszaadta lelkét Teremtőjének. Nagyon fáj a hiánya. Nyugodj békében, drága jó társam.

Özvegye, Margitka

4231129

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-02-27: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Zene
* Lajkó Félix és Brasnyó Antal ma 19 órától Sepsiszentgyörgyön a színház nagytermében koncertezik.
2010-02-27: Sport - Áros Károly:

A tizenharmadik versenynap (Vancouver, 2010)

a tizenkettedikről elmaradt női óriás-műlesiklással folytatódott, melyen nyolcvanhatan rajtoltak, és végül hatvanan fejezték be a küzdelmet. Igazán izgalmassá az amerikai Mancuso szereplése után vált a verseny, hiszen ő 2:27,66 percre emelte az időmércét.