Új megyei napilap

2010. március 3., szerda, Közélet

Hetilapból napilappá alakult a Kézdivásárhelyen megjelenő Székely Hírmondó. Így márciustól Háromszék újságolvasó emberei bármelyiket megrendelhetik a két újság közül.

A szabadpiacon a tisztességes versenyhelyzet természetes, tehát jó napot és jó lapot kívánunk a hetente öt alkalommal megjelenő Hírmondónak. Mi meg maradunk, akik voltunk, független és elfogulatlan krónikásai a megye és az ország mindennapjainak. És természetesen számítunk eddigi olvasóink, előfizetőink hűségére. (H)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-03-03: Közélet - :

Nő a munkanélküliség

Háromszéken a munkanélküliek aránya, ha kisebb mértékben is, de tovább nőtt, február végére a megyei mutató elérte a 12,41 százalékot (az év első hónapját 12,15 százalékkal zártuk), azaz a bejegyzett állástalanok száma 11 645-re emelkedett.
2010-03-03: Közélet - :

Az ötödik drámaosztály

A sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum megkapta az engedélyt újabb kilencedikes drámaosztály indítására, mely az egyetlen magyar nyelvű középiskolai színészképzés az országban.