Kosárlabda, Román KupaKönnyű szentgyörgyi győzelem

2010. március 4., csütörtök, Sport
Tegnap este A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Sepsi BC a Kolozsvári U otthonában vendégszerepelt a női kosárlabda Román Kupa második körének első mérkőzésén.

Akárcsak a korábbi két meccs, amit a szentgyörgyi alakulat nyert meg 92—68-ra és 78—64-ra, a tegnapi találkozó is szentgyörgyi győzelmet hozott. A mérkőzés végeredménye: Kolozsvári U—Sepsi BC 48—66.

A visszavágót jövő szerdán, március 10-én rendezik meg a kézdivásárhelyi sportcsarnokban, mivel a megyeszékhelyi sportlétesítmény felújítás alatt van.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-03-04: Közélet - :

Barót a fordulat napjaiban (Incze Sándor ny. lelkipásztor, esperes emlékezik)

Mi, idős emberek szívesen olvassuk és emlékezünk vissza az 1989. utáni ,,forró" napokra és hónapokra. Figyelmesen olvastam én is a fenti címmel megjelent írást a Háromszék február 3-án és 4-én megjelent számában, hogy miképpen történtek az események Baróton. A történelmi hűség kedvéért szeretném az alábbiakat hozzáfűzni.
2010-03-04: Sport - Tibodi Ferenc:

Pénteken kezd a B-értékcsoport (Kosárlabda, megyei bajnokság)

Két hét pihenő után holnap rajtol a megyei kosárlabda-bajnokság B-értékcsoportja is. Az A-értékcsoport legutóbbi fordulójának eredményei: Bálványos—Téglás Panzió 71—50, Bad Boys—Da Bomb 54—55, Sepsi ISK—Nagy Mózes SK.