Fel kellett öltöztetni a Milói Vénuszt

2010. március 6., szombat, Magazin
Fel kellett öltöztetnie a háza előtt felállított Milói Vénusz pucér jégszobrát annak a New Jersey-i családnak, amely az antik szobor előtt tisztelgett a jégből készült mással.

Az Elisa Gonzalez és két gyereke által épített szobor ellen a múlt héten érkezett névtelen panasz a rendőrségre. A hatóságiak ki is szálltak, és bár elmondásuk szerint tetszett nekik a szobor, mégis arra kérték Gonzalezt, hogy fedje el az alkotás pucér bájait. A nő és gyermekei zöld bikinifelsőt és strandkendőt kötöttek a New Jersey-i Vénuszra. ,,Azt hiszem, sokkal inkább tárgyiasítottá és szexuálisabbá vált, miután rákerült a bikini" ― fogalmazott Elisa Gonzalez. A szobor sorsa azóta megpecsételődött, az olvadás miatt ugyanis el kellett vinni ,,kiállítási helyéről".

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1351
szavazógép
2010-03-06: Magazin - Mózes László:

Tanítónő rongybabákkal

Új, élénkítő színfoltként tűnt fel a háromszéki kézművesek között Kocsis Linda, aki két, az elmúlt év végén tartott vásárban is bemutatkozott míves, igénnyel elkészített rongybabáival.
2010-03-06: Magazin - :

A madártej előzött

A madártej átvette a vezetést a somlói galuskától, tovább nőtt az Újházi tyúkhúsleves előnye, a sertéspörkölt pedig az utolsó előtti a félidejéhez érkezett Magyarország Kedvenc Étele internetes szavazáson, amelyen eddig 33 000-en adták le voksukat.