Vége a korcsolyaszezonnak

2010. március 6., szombat, Közélet

Bontják a két sepsiszentgyörgyi műkorcsolyapályát, lejárt az ideje a jégen való siklásnak.

A Kisstadionban és az Olt negyedben a jégpályák környékéről elszállították már a szolgáltatásoknak helyet adó faházikókat, leszerelték a villanykábeleket is, s mihelyt a jég megolvad, felszedik a vezetékeket, jövő télig ― s remélhetőleg nem decemberig, hanem csak míg az első éjszakai fagyok ideje eljön ― raktárba szállítják a szétszedhető alkatrészeket. (vop)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1429
szavazógép
2010-03-06: Közélet - :

Rámosolygott a szerencse!

Közel kétszázezer lejt nyert egy szerencsés baróti az 5/40-es lottó csütörtöki húzásán. Zsigmond Aranka üzletvezető elmondása szerint a jelentős jutalmat hozó számokat (27, 10, 6, 29 és 37) egyszerű variánssal játszották, azaz csak öt számot tartalmazó szelvényen nyerték, így a játékosnak mindössze egy a 658 008-hoz esélye volt a főnyereményhez.
2010-03-06: Közélet - Szekeres Attila:

Külföldi hírek

Phenjan a Duna mentén
címmel közölt kommentárt a Die Presse osztrák napilap a szlovák parlamentben elfogadott hazafiassági törvényről, a sztálinista Észak-Koreára utalva. Vajon ezután a politikusok törvényben elrendelt szeretete következik majd? — tette fel a kérdést. Szomorú Közép-Európa az, ahol ezek a régi, ostoba nacionalista játszmák még mindig ilyen aktuálisak — írta a lap.