Kosárlabda, A-osztályNagyvárad—Sepsi BC 58—78

2010. március 8., hétfő, Sport

Tovább menetel élvonalbeli együttesünk, amely pénteken újabb könnyed győzelmet könyvelhetett el, ezúttal Nagyvárad volt az áldozat. Az edzőmérkőzés-szerű találkozón mindenki játszott, kivéve Sándor Emőkét, aki a Kolozsvár elleni Román Kupa-meccsen lesérült.

Bí­zunk abban, hogy semmi komoly baj nem történt játékosunkkal, és hamarosan viszontlátjuk őt a pályán. A meccset az első sípszótól az utolsóig a zöld-fehér mezes lányok irányították, a győztes kiléte egy pillanatra nem volt kérdés, csupán azt födte homály, hogy mekkora különbséggel nyer a Sepsi BC. A csapatok: Nagyvárad: Gavra 7, Tămăşdan, Gherle, Ulica 6, Barkley 15, Sabău, Adi 2, Vlaicu 2, Musca, Ardelean 4/3, Brown 22/6; Sepsi BC: Bors 6, Vass 14/6, Rasmussen 16, Oliveira 8, Matovic 13/3, Diaconu 14, Vescan 2, Nagy 5/3, Szőcs.

A forduló további eredményei: Rapid—Alexandria 41—74, Arad—Szatmárné­meti 91—56, Târgovişte—Craiova 88—58.

Március 10-én, szerdán a Román Kupa második körének visszavágóját Kézdivá­sárhelyen játssza a Sepsi BC, a Székely Légió ,,kirándulást" szervez a céhes városba. Az oda-vissza út ára 10 lej, jelentkezni a Sepsi BC fórumán vagy a 0749 233 447-es telefonon lehet. A 18 órakor rajtoló mérkőzésre délután fél ötkor indul az autóbusz a városi stadion bejárata elöl.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1425
szavazógép
2010-03-06: Elhalálozás - :

Elhalálozás

,,Mert nékem az élet Krisztus, és a meghalás nyereség." (Filippi 1.21)
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a drága gyermek, testvér, barát, unoka,
UNGVÁRI ANDRÁS
életének 22. évében elhunyt.
Temetése 2010. március 6-án, szombaton 14 órakor lesz a szemerjai új ravatalozóházból.
Részvétfogadás a temetés napján 12 órától.
Pihenése legyen csendes.
Szerettei
787/b
2010-03-08: Sport - :

Százszázalékos a KSE (Kosárlabda, ifjúsági, U16)

A hét végén a kézdivásárhelyi városi sportcsarnokban rendezték meg az U16-os lány kosárlabda-bajnokságának alapszakaszbeli egyik teremtornáját.