Kosárlabda, ifjúsági, U16Százszázalékos a KSE

2010. március 8., hétfő, Sport

A hét végén a kézdivásárhelyi városi sportcsarnokban rendezték meg az U16-os lány kosárlabda-bajnokságának alapszakaszbeli egyik teremtornáját.

A torna és az alapszakasz győztese a KSE együttese volt, amely ez idáig nem talált legyőzőre. A Hartai Tamás irányította alakulat eredményei: KSE—Rm. Vâlcea 67—33, Nagyszebeni ISK—KSE 35—53, KSE—BBall 6 BC 57—50, Medgyesi ISK—KSE 20—40. A torna másik háromszéki együttese, a BBall 6 BC hétpontos vereséget szenvedett megyei riválisától, 78—26-ra nyert Nagyszeben, 63—30-ra Medgyes és 53—52-re Rm. Vâlcea ellen. A torna végső rangsora: 1. KSE 8 pont, 2. BBall6 7 p., 3. Rm. Vâlcea 4 p., Nagyszebeni ISK 5 p., Medgyesi ISK 4 p.

(lénárt)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1421
szavazógép
2010-03-08: Sport - Tibodi Ferenc:

Nagyvárad—Sepsi BC 58—78 (Kosárlabda, A-osztály)

Tovább menetel élvonalbeli együttesünk, amely pénteken újabb könnyed győzelmet könyvelhetett el, ezúttal Nagyvárad volt az áldozat. Az edzőmérkőzés-szerű találkozón mindenki játszott, kivéve Sándor Emőkét, aki a Kolozsvár elleni Román Kupa-meccsen lesérült.
2010-03-08: Sport - :

Tisztes helytállás (Asztalitenisz)

Aradon került sorra a hét végén az országos egyéni felnőttbajnokság, melyen részt vettek a kézdivásárhelyi asztaliteniszezők is. Nagyon erős mezőny gyűlt össze, jelen volt mind a hazai klubokban, mind a külföldiekben szereplő teljes élgárda.