AsztaliteniszTisztes helytállás

2010. március 8., hétfő, Sport

Aradon került sorra a hét végén az országos egyéni felnőttbajnokság, melyen részt vettek a kézdivásárhelyi asztaliteniszezők is. Nagyon erős mezőny gyűlt össze, jelen volt mind a hazai klubokban, mind a külföldiekben szereplő teljes élgárda.

Éremszerzési reményeink nemigen voltak, de bíztunk játékosaink jó teljesítményében. Nem csalódtunk, hiszen a Turóczy András—Bedő Zoltán páros a negyeddöntőig jutott, akárcsak egyéniben Turóczy Andris, akinek ez volt a második dobogó közeli eredménye. A még nagyon fiatal Kanabé Szilárd egyéniben feljutott a főtáblára... Kellemes meglepetés tehát nem ért, érmet nem szereztek Dobolyi Aladár tanítványai, de hangsúlyozzuk, jó játékukkal, két dobogó közeli helyezésükkel hozták önmagukat, kiharcolták a szakkörök elismerését. Dicséret érte. (-ros)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1420
szavazógép
2010-03-08: Sport - :

Százszázalékos a KSE (Kosárlabda, ifjúsági, U16)

A hét végén a kézdivásárhelyi városi sportcsarnokban rendezték meg az U16-os lány kosárlabda-bajnokságának alapszakaszbeli egyik teremtornáját.
2010-03-08: Sport - :

Három első és két harmadik hely (Atlétika)

Három első és két harmadik helyezéssel tértek haza a sepsiszentgyörgyi Gáll Lajos Futókör atlétái a Bukarestben megtartott országos veterán terembajnokságról.