Bowling, megyei bajnokságÚjabb pontvadászat

2010. március 8., hétfő, Sport

Tizennégy csapat részvételével az elmúlt héten újabb megyei bowlingbajnokság rajtolt el a sepsiszentgyörgyi bowlingpályán.

Az első forduló eredményei: Mikósokk—Trio Bodok 2420—2757, GTS—Gazel Cófalva 2377—2514, Sky—Big Bang 2559—2839, Prodspicom Co—Rablók 2723—2528, Vital—Teke-rgők 2318—2531, Amatőr Kakaskák—Bogyó 2415—2487, Tequila—NőKezek 2708—1748. Ma este 8 és 10 óra között a bowlingpálya nőnapi rendezvényeinek díszvendége A-osztályos női kosárlabdacsapatunk, a Sepsi BC lesz. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1410
szavazógép
2010-03-08: Sport - :

Diákolimpia

Az elmúlt hét vége sem telt el diáksportesemény nélkül. Ezúttal a líceumok és szakközépiskolák fiú kézilabdacsapatai küzdöttek a Diákolimpia keretén belül a megyei bajnoki címért. Az eredmény:
2010-03-08: Sport - :

Megállt az idő? (Periszkóp)

Néhány héttel ezelőtt örömünkben ujjongva ugrándoztunk: Hip, hip, hurrá! Lesz új sportigazgatónk! Aki végre tesz is valamit azért, hogy megállítsa a megye sportéletének zuhanását; akinek lesznek elképzelései, ötletei az irányában, hogy végre az legyen a sportmozgalmunk, ami a hivatása; aki tud és mer versenyeket szervezni, s ily módon vissza tudja csalogatni sportpályáinkra az embereket; aki tudja, hol van Barót, Kovászna...; aki tud kapcsolatot teremteni a potenciális támogatók és a sportmozgalom között; aki tud kommunikálni; aki elfogulatlan nagyon összeszűkült sportágaink irányításában; akinek van egy valós értékskálája, és nincsenek kivételezettjei; aki tudja, mit miért tesz...