Mit kívánnak a nők?

2010. március 8., hétfő, Közélet

Reggelit az ágyba. Frissen főzött kávét. Mosatlant nem találni. A házat felporszívózva. Mosógépben pihenő ruhát kiteregetve.

Cipőjét kifényesítve. Kabátját felsegíteni. Munkahelyén mosolygós arcokat. Ebédhez tálalni. Délutáni pihenőt. Leszáradt ruhát kivasalva. Telefonját feltölteni. Fodrászt, manikűröst fizetni. Új ruhát, egyedit. Virágot, vágottat s cserepest. Vendéglőbe vacsorázni elvinni. Gyertyafényt, diszkrét zenét, félhomályt, romantikát. Régnemvolt beszélgetést. Szerelmi vallomást, nem sms-ben. Kényeztetést, cirógatást. Meghitt éjszakát. S ha mindebből csak a virág marad, baj abból sem lehet.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1394
szavazógép
2010-03-08: Sport - Áros Károly:

Emlékezzünk (Az egyetemes magyar sport)

Azt mondják, és nem véletlenül, hogy van egyetemes magyar irodalom, népköltészet, kultúra... Tényleg, van. Hiszen van egyetlen magyar is — bárhol éljen ő —, aki nem vallja magáénak Apáczai Csere Jánost, Benedek Eleket, Bod Pétert, Kőrösi Csoma Sándort, Bolyai Jánost, Bolyai Farkast...
2010-03-08: Közélet - Csinta Samu:

Vargyas — Románia golffővárosa (Emberek százait foglalkoztató, gazdasági pezsgést ígérő beruházás készül Erdővidéken)

A létesítmény látványterve
A tervek szerint közel 90 millió eurós befektetés megvalósítása kezdődhet el a 2010-es év utolsó heteiben az erdővidéki Vargyas község határában. Itt épül fel ugyanis a Réka XXVII Golf & Resort elnevezésű szálloda- és golfpályaegyüttes, amelyet a baróti bejegyzésű Transilvanian Business Development Kft. készül megvalósítani.