Elhalálozás

2010. március 8., hétfő, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájó szívvel tudatjuk, hogy

id. MÓZES ANDOR

életének 80. évében csendesen elhunyt.

Temetése 2010. március 9-én 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi szemerjai új ravatalozóháztól.

Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.

Pihenése legyen csendes.

A gyászoló család

4997

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, özv. SIMON MIHÁLYNÉ TÓTH ILONA temetésén részt vettek, gyászunkban osztoztak, és a kegyelet virágait helyezték el koporsójánál.

A gyászoló család

1533

Megemlékezés

Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a kézdivásárhelyi OPRÁNÉ SZABÓ ENIKŐRE halálának tizenkilencedik évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

1523

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot csak a sírodra vihetünk. Könnycsepp gördül végig arcunkon, mert hiányzol nagyon. Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi BIRÓ TAMÁSNÉ KOZMA ÉVÁRA halálának második évfordulóján. Nyugodj békében.

A gyászoló család

1619

Fájó szívvel emlékezünk a baróti RÁDULY JÁNOSRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló családja

4996

Kegyelettel emlékezünk édesapánkra, a zágoni születésű CSOMA FERENCRE, aki ma tíz éve távozott az élők sorából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes. Akik ismerték és szerették, áldozzanak egy percet emlékének.

Szerettei

4995

Fájdalommal emlékezünk a hat hónapja elhunyt FEKETE GÁBORRA, akire mindig szeretettel gondolunk.

A gyászoló család

790/b

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Oly üres lett a ház, hiányzol nekünk egy életen át. Hogy elmentél, még mindig fáj, búcsú nélkül itthagytál, szótlanul távoztál. Olyan seb ez, mely nem gyógyul be, olyan bánat, mely nem múlik el. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk a kilyéni id. LÁSZLÓ BÉLÁRA, aki ma egy éve távozott közülünk.

Hozzátartozói

4231312

Négy év telt el azóta, hogy itthagytál minket, boldogok lennénk, ha ma is láthatnánk téged. Ha egy könnycsepp gördül végig az arcunkon, azért van, mert szeretünk, és hiányzol nagyon. Telhetnek a napok, múlhatnak az évek, örökké szeretünk, nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk a lisznyói FEKETE BÉLÁRA. Jósága szívünkben örökké élni fog.

Szerettei

4231318

Életünk legszomorúbb napja volt 2002. március 8., amikor búcsú nélkül itthagyott bennünket a legdrágább férj és édesapa, IMREH ZOLTÁN, akire szeretettel emlékezünk.

Özvegye és gyermekei

4231413

Fájó szívvel emlékezünk a barátosi id. SZÁSZ FERENCRE halálának hatodik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Bánatos özvegye, gyermekei, azok családja, testvére és családja

4231415

Minden évben eljön a nap, amely számunkra fájó emlék marad. Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a sepsiszentgyörgyi KERTÉSZ ATILLÁRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4231421

Fájdalommal és könnyek között emlékezünk a rétyi PÁL GYULÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Jó­sága és szeretete szívünkben örökké élni fog. Nyugalma legyen csendes.

Szerettei

4231436

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-03-08: Közélet - :

Antonescut visszaválasztották

Crin Antonescunak bizalmat szavazott a Nemzeti Liberális Párt hét végi kongresszusa. Viorel Cataramă visszalépése után az elnöki tisztségért ketten maradtak harcban, régi vezetőnek Ludovic Orbannal kellett megmérkőznie, s 986:357 arányban legyőzte őt.
2010-03-08: Kultúra - :

Köszöntő

Nők napja alkalmából köszöntöm a legdrágább édesanyát, a lécfalvi BITAI JOLÁNT.
Lánya, Tünde
4231426