Antonescut visszaválasztották

2010. március 8., hétfő, Közélet

Crin Antonescunak bizalmat szavazott a Nemzeti Liberális Párt hét végi kongresszusa. Viorel Cataramă visszalépése után az elnöki tisztségért ketten maradtak harcban, régi vezetőnek Ludovic Orbannal kellett megmérkőznie, s 986:357 arányban legyőzte őt.

A párt főtitkára Radu Stroe. A vezetőségben többek között helyet kapott Aristotel Căncescu, Victor-Paul Dobre, Relu Fenechiu, Norica Nicolai, Dan Radu Ruşanu, Varujan Vosganian, Teodor Atanasiu, Andrei Chiliman és Andrei Marga.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-03-08: Közélet - Farcádi Botond:

Ifjúsági konferencia és tisztújítás

Ha néhány évvel korábban még alig éltek az európai uniós pályázási lehetőségekkel a háromszéki ifjúsági szervezetek, mára már országos viszonylatban is példaértékűnek számít az Európai Unió Fiatalok lendületben (Youth in action) program nyújtotta lehetőségek kihasználása Kovászna megyében.
2010-03-08: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Elhalálozás
Fájó szívvel tudatjuk, hogy
id. MÓZES ANDOR
életének 80. évében csendesen elhunyt.
Temetése 2010. március 9-én 14 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi szemerjai új ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.
Pihenése legyen csendes.
A gyászoló család
4997