Tisztújítás az MPP-nél

2010. március 17., szerda, Közélet

Tisztújító közgyűlést tart ma délután a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében a Magyar Polgári Párt sepsiszentgyörgyi szervezete. Alig egy évvel a megalakulás után számba veszik a mögöttük álló időszakot, és új vezetőséget választanak.

A gyűlés öt órakor kezdődik, és a bejegyzett tagok legalább felének meg kellene jelennie, hogy érvényes legyen. Ha nem gyűlnek össze körülbelül 150-en, fél óra múlva újbóli összehívással, 20 százalékos jelenléttel is megtarthatják az összejövetelt — mondta el Bálint József, a párt sepsiszentgyörgyi elnöke. Az elnök és elnökség beszámolója után új vezetőséget, városi elnököt, alelnököt, öttagú elnökséget és öt küldöttet választanak. Az elnöki tisztségre tegnap délutánig csak Bálint József jelentkezett, de a lista nyitott, az ülés ideje alatt is bárki bármilyen funkcióra feliratkozhat. (-kas)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1391
szavazógép
2010-03-17: Közélet - :

Műsorváltozás a Tamási Áron Színházban

Hirtelen megbetegedés miatt elmarad a Tamási Áron Színház március 20-ra meghirdetett Karnebál-, illetve a március 23-ra, 24-re és 27-re meghirdetett Ilja próféta-előadása. Az elmaradt bérletes előadásokat későbbi időpontban tűzik műsorra — közölte lapunkkal Nagy B. Sándor irodalmi titkár.
2010-03-17: Közélet - :

Hótorlaszok Hargita megyében

Két méternél magasabb hótorlaszok alakultak ki a Bucsin-tetőn Hargita megyében, ahol péntek óta megállás nélkül, viharosan havazik, így rendkívül nehézkessé vált a közlekedés.