Munteanu mindenekfelett

2010. március 19., péntek, Közélet

Visszakerült Kovászna megyébe Codrin Munteanu, akit szűk egyéves kormánymegbízotti tevékenysége után — nyilván politikai okokból — menesztettek tisztségéből, és a korábbi prefektust, György Ervint nevezték ki helyére.

A két alprefektusi tisztséget a nagyobbik kormánypárt, a Demokrata-Liberális Párt jelöltjei kapták meg. A Szociáldemokrata Párt által korábban tisztségbe helyezett Codrin-Dumitru Munteanu sorsáról szerdán határozott a miniszterelnök: Kovászna megyéért felelős kormányfelügyelővé nevezte ki. Munkaköri leírását a közigazgatási és belügyminiszter adja meg. (Szekeres)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-03-19: Közélet - :

Házalnak a gázasok

Brassói magánvállalkozás próbálja elhódítani a hasonló profilú sepsiszentgyörgyi cégek ügyfeleit: a konyhai és egyéb gázvezetékek kétévente kötelező ellenőrzésére kopogtatnak be a családokhoz, és helyben szerződést is kínálnak.
2010-03-19: Közélet - :

Játszóteret lehet nyerni

Érdekes ötlettel rukkolt elő egy játszótérkészítő cég: gyermeknapi ajándékként négy új játszóteret ajánl fel, méghozzá ingyen. A természetbarát játszóteret óvodák, napközik és iskolák nyerhetik el a cég által kiírt pályázaton.