Játszóteret lehet nyerni

2010. március 19., péntek, Közélet

Érdekes ötlettel rukkolt elő egy játszótérkészítő cég: gyermeknapi ajándékként négy új játszóteret ajánl fel, méghozzá ingyen. A természetbarát játszóteret óvodák, napközik és iskolák nyerhetik el a cég által kiírt pályázaton.

A Gordius Plus az érdeklődés függvényében ítéli oda a játszótereket. Az eljárás egyszerű, a cég külön erre a célra készített honlapján (http://www.jatszoter.ro/) leadott szülői, nagyszülői, baráti, rokoni szavazatok mennyisége dönti majd el, melyek azok a Kovászna és Hargita megyei intézmények, amelyek kiérdemlik a legtámogatottabb címet. A honlapon természetesen minden szükséges további információ megtalálható. Hargita és Kovászna megyéből az összes állami és magánóvoda, napközi, illetve általános iskola részt vehet négy kategóriában, a gyermeklétszám függvényében. A verseny március-április folyamán zajlik, eredményhirdetés május elejére várható. (fer-)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1376
szavazógép
2010-03-19: Közélet - :

Munteanu mindenekfelett

Visszakerült Kovászna megyébe Codrin Munteanu, akit szűk egyéves kormánymegbízotti tevékenysége után — nyilván politikai okokból — menesztettek tisztségéből, és a korábbi prefektust, György Ervint nevezték ki helyére.
2010-03-20: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Könyvbemutató
Sepsiszentgyörgyön az 1918. December 1. úti 12-es tömbház földszinti helyiségében (I bejárat, 3-as ajtó, az ajtóbolt mellett) ma 17 órától bemutatják az Orvostudomány a feje tetején ― És ha mégis igaza van Hamer doktornak? című könyvet.