Teremlabdarúgás, II. liga

2010. március 22., hétfő, Sport
KSE—Bukaresti United ABC 7—1 (2—0)

Kézdivásárhely, városi sportcsarnok. Mintegy 300. Vezette: Gabriel German és Andrei Ioniţă (mindkettő bukaresti). KSE: Gazda B., Buceleanu, Surdu, Szabó, Dobozi, Kovács, Csulak, Gazda J., Dobra A., Dobra J., Román, Papp. United: Mariuc, Micu, Răducanu, Popescu, Braşovean A., Braşovean R., Florea, Iordache, Genel. Gólszerzők: Papp (8.), Roman (10.), Dobra A. (28., 36.), Szabó (30.), Csulak (33.), Gazda J. (40.), illetve Răducanu (21.). Kapura rúgás: 28—12 (kapu területére: 15—10). Szöglet: 10—4.

Nagyon jó iramú mérkőzést láthatott a kézdivásárhelyi közönség, amelyen mindkét együttes előtt akadt lehetőség. Az első játékrészben a házigazdák jobban játszottak, irányították a mérkőzést, és kétszer is eredményesek voltak. A meccs második felvonása bukaresti góllal rajtolt, de azt követően beindult a céhes várbeliek gólgyártása, akik simán nyerték meg a másodosztály 13. fordulójának rangadóját. Nagy József

Fontos meccsek előtt áll a Sepsi FC

A rájátszásba való bejutás szempontjából két nagyon fontos mérkőzést játszik a napokban az élvonalbeli teremlabdarúgó-csapatunk, a Sepsi FC. Együttesünk ma délután öt órától a kézdivásárhelyi sportcsarnokban látja vendégül Focşani-t, majd április 3-án a Kolozsvári Clujana látogat Háromszékre. A Gerardo Rosa irányította együttes csak abban az esetben juthat be a pontvadászat legjobb nyolc csapata közé, ha megnyeri mindkét találkozót, mivel a kincses városbeli gárda az alapszakasz utolsó előtti mérkőzésén 4—2-re győzött a Molocor Piatra Neamţ ellen, és jelenleg tíz ponttal az utolsó rájátszásos hely ,,tulajdonosa". (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1421
szavazógép
2010-03-22: Sport - :

Minifoci

A-osztályos megbeszélés
Március 22-én, hétfőn 17 órakor újabb megbeszélésre kerül sor a sportigazgatóságnál, melyre a rendezők szeretettel várják az A-osztályos csapatok vezetőit. A megbeszélésnek egy napirendi pontja lesz: a tavaszi idény és ezen belül a rohamos léptekben közeledő rajt. (t)
2010-03-22: Sport - :

„És mégis mozog a Föld” (Periszkszóp)

— jutottak eszembe Giordano Bruno szavai, amikor a telefonban megszólalt Ambarus Ildikó, és tájékoztatta lapunkat a női kézilabdacsapat újraszervezésében tett lépéseik legfrissebb eredményéről.