BowlingA Trio Bodok győzelme

2010. március 22., hétfő, Sport

Papírforma szerinti diadalt aratott a címvédő Trio Bodok, amely a megyei bowlingbajnokság harmadik fordulójában könnyedén nyert a Bogyó Dacia ellen.

Az etap legizgalmasabb mérkőzését a Prodspicom Co és a Big Bang szolgáltatta: a két csapat a találkozó egésze alatt fej fej mellett haladt, a véghajrában mégis a Prodspicom Co volt a jobb, megnyerte az összecsapást, és azzal a második helyre lépett elő a pontvadászat rangsorában. Az eredmények: Vital Kézdi—NőKezek 2440—1895, GTS—Teke-rgők 2497—2602, Gazel Cófalva—Amatőr Kakaskák 2570—2503, Prodspicom Co—Big Bang 2710—2688, Tequila—Sky 2475—2778, Bogyó Dacia—Trio Bodok 2261—2942, Mikósokk—Rablók 2617—2308.

A legeredményesebb játékos Lőrincz József (Trio Bodok) 2303 ledöntött fával.

A 4. forduló: NőKezek—Prodspicom Co, Sky—Vital, Big Bang—GTS, Teke-rgők—Mikó­sokk, Rablók—Amatőr Kakaskák, Gazel Cófalva—Bogyó Dacia, Trio Bodok—Tequila. (Tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1411
szavazógép
2010-03-22: Sport - :

Háromszéki győzelem a szezonnyitón (Motokrossz)

A 65 cm3-es géposztályban Tompa Krisztián, a sepsiszentgyörgyi Sugás Motoros Klub versenyzőjének diadalával ért véget a 2010-es nyolcfutamos országos motokrosszbajnok első, megyeszékhelyi viadala. A címvédő futamgyőzelem mellett további két dobogós helyezést hoztak össze a háromszéki motorosok. Az MX1-ben visszatérő Tamás András technikai okok miatt feladta a versenyt, Kádár János és Kiss Ákos eredményeiről pedig nem kaptunk hírt.
2010-03-22: Sport - :

Huszonketten a döntőben (Atlétika)

A gyerek korosztályú atléták országos bajnokságának körzeti szakaszán (Bákóban) vettek részt a Sepsiszentgyörgyi ISK atlétái. Mérlegük: 22-en harcolták ki a döntőben való részvétel jogát. A körzeti szakasz dobogósai: