AtlétikaHuszonketten a döntőben

2010. március 22., hétfő, Sport

A gyerek korosztályú atléták országos bajnokságának körzeti szakaszán (Bákóban) vettek részt a Sepsiszentgyörgyi ISK atlétái. Mérlegük: 22-en harcolták ki a döntőben való részvétel jogát. A körzeti szakasz dobogósai:

I. helyezettek: Blazer Imola (Váradi József Ált. Isk) 60 m (8,23 mp) és 60 m gát, (9,84 mp), Csedő Hunor (Váradi Jó­zsef) 50 m (7,59 mp) és távolugrás (3,97 m), Ferencz Zsolt (Váradi József) triatlon (409 pont), Szász Loránd (Mikes Kelemen) 200 m (27,78 mp)

II. helyezettek: Czirmai Janka (Székely Mikó) triatlon (451 p), Szász Loránd (Mikes Kelemen) 60 m (8,30 mp), Sükeji Zalán (Mikes Kelemen) 600 m (2:01,11 p). Következik az orszá­gos döntő április 9-én Bukarestben. Ehhez kívánunk sok sikert. (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1411
szavazógép
2010-03-22: Sport - :

A Trio Bodok győzelme (Bowling)

Papírforma szerinti diadalt aratott a címvédő Trio Bodok, amely a megyei bowlingbajnokság harmadik fordulójában könnyedén nyert a Bogyó Dacia ellen.
2010-03-22: Sport - Áros Károly:

Hol tartunk ma?

Az Európai Unió nem titkolt célja a diák- és a szabadidősport fokozottabb állami finanszírozása, szemben a teljesítmény-, vagyis a professzionális sporttal, melyet az üzleti világ gondjaira bíz. Ez azt jelenti, hogy át kell gondolni sportstratégiánkat, és nem csak országos, de városi szinten is.