A rendőrség napjára

2010. március 23., kedd, Közélet
Javában zajlanak a rendőrség napja — március 25. — alkalmából szervezett rendezvények.

Ma egy hete minifoci-, aztán teke-, asztalitenisz-bajnokságon mérték össze ügyességüket a rendőrök, ma célba lőnek. Tegnap a sajtó képviselőinek tartottak céllövőversenyt. Ezen részt vett a megyei tanács elnöke, Sepsiszentgyörgy polgármestere, valamint a törvényszék elnöke is. Utóbbi, Ördög Loránd nyerte a versenyt, szorosan mögötte Kiss Edit, a Sepsi Rádió szerkesztője követte a dobogón. Holnap nyílt nap a megyei főkapitányság Kőrösi Csoma Sándor utcai székhelyén. Csütörtökön ünnepi ülés keretében rangban előléptetik az arra érdemesülteket, s kitüntetik az év rendőrét, majd megkoszorúzzák az elhunyt rendőrök emlékművét. Az ünnepségen részt vesznek a külföldi testvérrendőrségek, a magyarországi Békés megye és Paks város, valamint a szlovákiai Galánta képviselői. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1383
szavazógép
2010-03-23: Közélet - :

Megérkeztek az első gólyák

Iochom István felvétele
Érkeznek a gólyák Háromszékre. Az első pénteken Málnásra, szombaton Barátosra, vasárnap Gidófalvára, Kilyénbe és Barótra érkezett — adta hírül a Rara Avis.
2010-03-23: Közélet - :

Holttestre találtak Bölön határában

Egy kb. 45—50 év körüli férfi holttestére találtak a bölöni halászok az Olt egyik holtágában kialakult tóban.