Holttestre találtak Bölön határában

2010. március 23., kedd, Közélet
Egy kb. 45—50 év körüli férfi holttestére találtak a bölöni halászok az Olt egyik holtágában kialakult tóban.

A most beállt hirtelen felmelegedés miatt ugyanis felolvadt a tótükör jege, s így meglátták a holtestet. Feltételezik, hogy télen is ott lehetett, mert teljesen át volt fagyva. Amint azt Sikó Imre polgármestertől megtudtuk, nem bölöni illetőségű személyről van szó, bár a tó a község területéhez tartozik. Az Olt vize hozhatta a folyó felsőbb szakaszáról. (Kgy. Z.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-03-23: Közélet - :

A rendőrség napjára

Javában zajlanak a rendőrség napja — március 25. — alkalmából szervezett rendezvények.
2010-03-23: Világfigyelő - :

Kínkeserves MDF-indulás

Az SZDSZ nem tárgyalt eredménytelenül az MDF-fel, mert a liberális párt vezetésének sikerült átírnia a fórum hét végén szentesített országos listáját — derült ki a hírTV tudósításából. A közös lista állítását megerősítette az MTI-nek Retkes Attila SZDSZ-elnök és Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese is.