Ötvenszer rontottak be tévedésből

2010. április 13., kedd, Magazin
A rendőrség félszázszor rontott be tévedésből egy idős New York-i házaspár házába az utóbbi nyolc évben.

Legutóbb maga a brooklyni rendőrfőnök látogatott el a párhoz, de nem dörömbölt, hanem csak csengetett, és nem tévedésből tért be hozzájuk, hanem hogy bocsánatkérésként tortát vigyen a razziáktól állandóan megriadt párnak — adta hírül a Daily News brit lap. Az 82 éves asszony és 83 esztendős férje legutóbb múlt héten kedden élt át igazi akciót: a rendőrök mind az első, mind a hátsó ajtónál egyszerre dörömböltek, és üvöltötték: ,,Rendőrség! Kinyitni!" Bár ez már legalább az ötvenedik ismétlés volt, az idős pár még mindig nem szokott hozzá a rendőri rajtaütésekhez. A tévedést állandóan visszatérő számítógépes nyilvántartási hiba okozta. A ,,leglátogatottabb" 2006-ban és 2007-ben volt a ház. A rendőrfőnök garantálta, hogy többé nem mennek dörömbölve a címre, immár végleg kiiktatták azt a számítógépes rendszerből.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-04-13: Magazin - :

Orvoshoz ment a kutya

Magától ment orvoshoz egy kutya az Egyesült Államokban, ám kicsit mégis eltévesztette a címet, mert nem állatorvoshoz, hanem ,,emberkórházba" jutott.
2010-04-13: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
* A kézdivásárhelyi Céhtörténeti Múzeum Incze László Kiállítótermében ma 18 órakor Hadnagy Miklós, a Magyar Köztársaság Kulturális Koordinációs Központjának igazgatója megnyitja a Brassaï ― 110 című fotókiállítást.