Matematikai siker

2010. április 14., szerda, Közélet
A Zrínyi Ilona Matematikaverseny Székesfehérváron tartott Kárpát-medencei döntőjén Borcsa Hunor, a sepsiszentgyörgyi Váradi József Általános Iskola negyedik osztályos tanulója II. díjat nyert, és egyben ő volt évfolyamának legeredményesebb határon túli versenyzője.

A Mikes Kelemen Főgimnáziumban tartott márciusi megyei szakaszon tizenkét diák nyerte el a döntőn való részvétel jogát e versenyen, illetve a középiskolások Gordiusz nevű vetélkedőjén — tájékoztatott Grépály Gizella, a verseny egyik szervezője. (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-04-14: Közélet - :

Nyugdíjiroda Kézdivásárhelyen

A lakosság kérésére Kézdivásárhely vezetőségének sikerült dűlőre jutnia a sepsiszentgyörgyi nyugdíjosztállyal, minek következtében a céhes városban is irodát nyitnak, mely először április 15-én 9—13 óráig áll az ügyfelek rendelkezésére.
2010-04-14: Közélet - :

Átverős volt a húsvéti kínálat

Özönével jegyezte a kihágásokat húsvét előtti portyáján a fogyasztóvédelem — utólag azonban csak elképedni lehet azon, hogy az országszerte ellenőrzött 1345 kereskedőből 1108 mulasztott el valamilyen előírást.