KarateKét bronzérem

2010. április 15., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén Râmnicu Vâlceán tizenegyedik alkalommal rendezték meg az ország legnagyobb viadalát, a Saishin Kupát. A megmérettetésre 467 versenyző nevezett be. A sepsiszentgyörgyi Shoto-Team Karate Club négy karatékával képviseltette magát ezen a rangos eseményen.

Veres László a -45 kg-os kategóriában két megnyert összecsapás után a harmadik helyen végzett, Gergely Tamás a -57 kg-os súlycsoportban hasonló sorozatot követően bronzérmes lett. Csapatunk másik két versenyzője, Bogdan Alexe (-50 kg) és Tódor Balázs (-70 kg) tisztességesen helytállt a nemrégiben megalakult egyesület első megmérettetésén. Az eredményhez gratulálunk, és sok sikert kívánunk a jövőbeli versenyekhez. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1379
szavazógép
2010-04-15: Sport - Áros Károly:

Egy remek kezdeményezés

Amikor Sepsiszentgyörgy labdarúgósportja történelmét, hagyományait meghazudtoló mélyröptét járja, két labdarúgónk, Lucian Russandu, Valentin Suciu és barátjuk, Adrian Bizon gondolt egy nagyot, s lépett egy merészet: ez év januárjában megalakították a Junior Soccer labdarúgóklubot, indulásban a gyerekek számára, mert mint mondják: „a tehetséges gyerekeket meg kell keresni, s biztosítani kell számukra tehetségük kibontakoztatását, s mi erre tettünk fogadalmat a szülők és magunk előtt".
2010-04-15: Sport - :

Papírforma eredmények (Kosárlabda, megyei bajnokság)

Meglepetés nélkül fejeződött be a megyei kosárlabda-bajnokság rájátszásának nyolcadik fordulója. Az élvonalban nyert a Bad Boys, a Da-Bomb és a Bálványos, a B-értékcsoportban a Babeş Boys simán diadalmaskodott a Kaniballs ellen, a Rozsdás Csont pedig újból kikapott. Az AS Ciucaş és a Horváth Service közötti mérkőzésre nem került sor, mivel az utóbbi alakulat nem jelent meg.