JégkorongÖtödikek a Királypingvinek

2010. április 15., csütörtök, Sport

A sepsiszentgyörgyi Királypingvinek az ötödik helyen fejezték be a hét végén Magyarországon megtartott nyolcadik White Sharks-Marczi Skate Nemzetközi Jégkorong Tornát.

A háromszéki együttes eredményei: 2—10 a HK Trstenával, 5—2 a White Sharks B-vel, 1—1 a Jászberény HC-vel, 5—0 a HK Komarnóval. A torna végeredménye: 1. HK Trstena (szlovák), 2. HK Stings Selye (szlovák), 3. Jászberény HC (magyar), 4. Crazymotors Csíkszereda, 5. Királypingvinek, 6. HK Komarno (szlovák), 7. White Sharks A (magyar), 8. White Sharks B (magyar). A Királypingvinek: Béres Szilárd, Fogas Zoltán, Máté József, Balogh László, Tikosi Ottó, Demeter Csaba, Pál Levente, Bogyán János, Kanyó Szilveszter, Pető Attila, Ugron Endre, Gál Loránd, Kernászt Huba, Maár Attila, Pál Róbert, Sonka Imre, Tódor Árpád, Mátyás Gábor Barna, Lajos Attila, Varga Zoltán. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-04-15: Sport - :

Papírforma eredmények (Kosárlabda, megyei bajnokság)

Meglepetés nélkül fejeződött be a megyei kosárlabda-bajnokság rájátszásának nyolcadik fordulója. Az élvonalban nyert a Bad Boys, a Da-Bomb és a Bálványos, a B-értékcsoportban a Babeş Boys simán diadalmaskodott a Kaniballs ellen, a Rozsdás Csont pedig újból kikapott. Az AS Ciucaş és a Horváth Service közötti mérkőzésre nem került sor, mivel az utóbbi alakulat nem jelent meg.
2010-04-15: Sport - :

Kiváló eredmény (Műfalmászás)

Az elmúlt hét végén Jászvásárban rendezték meg a Román Nemzeti Boulderbajnokság utolsó fordulóját, ami egyben Balkán-bajnokság is volt. A megmérettetésen a sepsiszentgyörgyi Adrenalin SE színeiben két műfalmászó lány vett részt.