MűfalmászásKiváló eredmény

2010. április 15., csütörtök, Sport

Az elmúlt hét végén Jászvásárban rendezték meg a Román Nemzeti Boulderbajnokság utolsó fordulóját, ami egyben Balkán-bajnokság is volt. A megmérettetésen a sepsiszentgyörgyi Adrenalin SE színeiben két műfalmászó lány vett részt.

Nagy Hanna bejutott a Balkán-bajnokság döntőjébe, de végül a negyedik lett, egyenlő pontszámmal a harmadik helyezettel (a végső sorrendet a selejtezőben elért eredmények döntötték el). A román pontvadászat utolsó fordulójának számító viadalon Varga Rebeka a hetedik volt, Nagy Hanna pedig a harmadik. Az idei négyfordulós felnőtt boulderbajnokságot a mindössze 17 éves szentgyörgyi Nagy Hanna nyerte, aki kemény és kitartó munkával, kiegyensúlyozott szerepléssel érte el ezt a kiváló eredményt. A női mezőny legjobbjai között további két szentgyörgyi szerepel: Varga Rebeka (16 éves) a negyedik, míg Oana Simon (26) a hatodik lett. A férfiaknál Szőcs Károly Csaba a 16. helyen zárta a nemzeti bajnokságot. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-04-15: Sport - :

Ötödikek a Királypingvinek (Jégkorong)

A sepsiszentgyörgyi Királypingvinek az ötödik helyen fejezték be a hét végén Magyarországon megtartott nyolcadik White Sharks-Marczi Skate Nemzetközi Jégkorong Tornát.
2010-04-15: Sport - :

Kökös őrzi előnyét, (Labdarúgás, V. liga)

és Uzon nem akar leszakadni a feljutást jelentő helyek megszerzésének versenyében. A hét végi fordulóban tehát mindhárom dobogós győzött — Kökös és Uzon idegenben, Kovászna otthon, mivel ellenfele, Csernáton nem jelent meg, és kedden 11 óráig még nem tett le a meg nem jelenésére vonatkozó semmilyen igazoló okiratot.