Elhalálozás

2010. április 17., szombat, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy az imecsfalvi

SZÖRCSEY CSABA LÁSZLÓ

életének 52. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. április 18-án 14 órakor lesz a családi háztól az imecsfalvi temetőben.

A gyászoló család

1812

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy az erősdi

BERNÁD IRÉN

életének 76. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2010. április 18-án 14 órakor lesz.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

5450

Mély fájdalommal tudatjuk a rokonokkal és ismerősökkel, hogy a szentiváni

BÁBA ANDRÁSNÉ

VERESS ANNA

életének 85. évében hosszas fájdalom után elhunyt.

Temetése 2010. április 18-án, vasárnap 13 órakor lesz a családi háztól a szentiváni temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

5446

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, testvér, anyós, nagymama, dédnagymama, rokon és szomszéd, az árkosi

TÖRÖK MIHÁLYNÉ

PÉTER ILONA

életének 76., házasságának 55. évében türelemmel viselt szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunkat 2010. április 18-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4232899

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagyapa, após, testvér, közeli és távoli rokon, jó barát, ismerős, a torjai születésű kálnoki

INCZE ANDRÁS

volt villanyszerelő

életének 68. évében türelemmel viselt betegség után 2010. április 16-án csendesen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2010. április 18-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a kálnoki unitárius temetőben.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos özvegye, fia, lánya és családjuk

4232913

Részvétnyilvánítás

Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatalának munkaközössége fájdalommal értesült kolléganőjük, Szörcsey Ibolya férje, SZÖRCSEY CSABA hirtelen haláláról. Őszinte részvétünket fejezzük ki gyászoló hozzátartozóinak.

783

Megemlékezés

Fájó szívvel emlékezünk a vargyasi id. SZÉKELY FERENCRE, akit egy éve kísértünk utolsó útjára, és fiá­ra, SZÉKELY ATTILÁRA, aki huszonegy éve hagyott itt bennünket. Ifjúsága gyorsan messze szállt, életünk örökre bánatos gyásszá vált.

Hozzátartozóik

P

,,Emberi törvény kibírni mindent, s mindig menni tovább. Még akkor is, ha már nincs remény, és nincsenek csodák."

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk 2008. április 17-ére, amikor a komollói DIMÉNY FERENC tanító örökre eltávozott közülünk.

Családja

5443

,,Valaki elment, akit szerettünk, valaki volt a mindenünk. Búcsú nélkül elhagyott, utána csak üresség maradt. Láttuk Őt nevetni boldogan, hallottuk a legszebb szavakat, amiket ember csak mondhatott. De elment, s a szívünk megfagyott. Valaki meghalt, akit szerettünk, valaki magával vitte mindenünk." Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a drága édesapára és férjre, MÁRK ZOLTÁN református lelkészre, akit tizenöt éve kísértünk utolsó útjára.

Szerettei

5257

Áldott, szép emlékét szívünkbe zárva, szomorú szívvel emlékezünk PREZSMER GYÖRGYRE halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes.

Szerettei

5439

Fájdalommal emlékezünk az imádott édesanyára, nagymamára, testvérre és rokonra, BAKA LÁSZLÓNÉRA, a lisznyói KESE BORBÁLÁRA, aki ma három éve visszaadta lelkét Teremtőjének. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4232840

Kegyelettel emlékezünk a ma egy éve elhunyt SZÁSZ TERÉZIÁRA (szül. RÁPÓ). Hiányod elviselni nagyon nehéz, megtart szívünkben az emlékezés. Nyugodj békében.

Szerettei

4232909

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1365
szavazógép
2010-04-17: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kőrösi Csoma Sándor-napok
A kovásznai rendezvénysorozat mai műsora: 9 órától a Kőrösi Csoma Sándor Líceumban a Csengey Dénes-szavalóverseny helyi szakasza; 9.30-tól a városi művelődési házban tudományos kerekasztal Kőrösi Csoma Sándor és az identitás kérdései témával; 13 órától ünnepi istentisztelet Csomakőrö­sön; 14 órától emlékünnepély szoborkoszorúzással, ünnepi beszéd, emlékérem átadása; 17 órától kórustalálkozó a Kovászna II.—Vajnafalva református templomban, 18.30 órától a marosvásárhelyi Tiberius vonósnégyes koncertje.
2010-04-17: Sport - :

Sport

Estera Dobre Európa-bajnoki ezüstérmes
A Kaszpi-tenger partján lévő Bakuban zajló birkózó Európa-bajnokságon az MSC sportolója, Estera Dobre ezüstérmet szerzett az 51 kg-osok súlycsoportjában. A döntőben egy svéd lánnyal birkózott, aki tussal verte. Na de az ezüst is aranyosan csillog.