Tatarozzák a községházát

2010. április 21., szerda, Közélet
Önerőből, forgóalapból megtakarított pénzből korszerűsíti Mikóújfalu önkormányzatának székházát a sepsiszentgyörgyi Vido Kft.

Három új irodát alakítottak ki, beépített illemhelyet és kézmosót különítettek el, kiegészítették a falburkolatot. Hőenergia-megtakarítás céljából alacsonyabbra vették a mennyezetet. Ezzel egy időben megkezdték három, állami alapokból készülő tömbház alapjainak öntését a Csere utca övezetében. A helybeliek készülnek a kiskunsági Balószög küldöttségének fogadására. Az újfalusi tanácstagok a Somogy megyei Bálványos testvértelepülésre utaznak, ahol részt vesznek a falunapokon. (Kgy Z.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-04-21: Közélet - :

Rendhagyó tanóra

Tegnap délelőtt 11 órától a sepsiszentgyörgyi Ady Endre Általános Iskola minden osztályában a gyermekjogokról, a szegénységről, éhező gyermekekről és olyan országokról beszélgettek, ahol nem adatik meg minden gyermeknek, hogy tanulhasson.
2010-04-21: Közélet - :

Kigyulladt a panzió

Tegnap dél körül kigyulladt a bikfalvi Téglás Panzió kazánházának tetőszerkezete és hátsó fala.