Elhalálozás

2010. április 29., csütörtök, Elhalálozás

Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, rokon és ismerős, a sepsikőröspataki

özv. id. SÉRA LÁSZLÓNÉ

DOMOKOS ANNA

életének 98., özvegységének harmadik évében rövid, de súlyos szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése 2010. április 30-án, pénteken 15 órakor lesz a családi háztól református szertartás szerint a református templomkertben.

A gyászoló család

4233303

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szerető édesapa, nagyapa, dédnagyapa, testvér, sógor, após, apatárs és rokon, az angyalosi

id. KÁDÁR BÉLA

87 éves korában, özvegységének második évében türelemmel viselt szenvedés után csendesen elhunyt.

Temetése április 30-án, pénteken 14 órakor lesz a családi háztól.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Gyászoló hozzátartozói

4233321

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik SZABÓ LAJOSNÉ SZABÓ ELVIRA temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a vitézi rend tagjainak, akik a nehéz órákban mellettünk álltak, s nem utolsósorban a kálnokiaknak önzetlen segítségükért.

A gyászoló család

4233312

Megemlékezés

Bánatos szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, a kézdivásárhelyi BODÓ FERENCNÉ MIKE ANNÁRA, aki egy éve távozott örökre közülünk. Hiányát elviselni nagyon nehéz, örökre megtart szívünkben az emlékezés.

Gyászoló családja

1667

Fájó szívvel emlékezünk a kézdivásárhelyi SZŐCS BÉLÁRA halálának hatodik évfordulóján.

Özvegye és gyermekei

1841

Szomorú szívvel, könnyes szemmel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a sepsimagyarósi születésű lisznyói id. KÓNYA JENŐRE halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

5476

Hozzád már csak a temetőbe mehetünk, virágot a sírodra vihetünk. Fájó szívvel emlékezünk a hét éve elhunyt árkosi MIHÁLY BORBÁLÁRA.

Pihenése legyen csendes.

Leánya és családja

4233331

Kegyelettel emlékezünk UTÁN CSABA LEVENTÉRE, UTÁN RÉKA KATALINRA és édesapjukra, UTÁN KÁLMÁNRA haláluk 19., 17. és 14. évfordulóján. Emlékük szívünkben örökké élni fog.

Szeretteik

5475

Fájó szívvel emlékezem drága szüleimre, id. BÉNI ÁRPÁDRA és feleségére, IRÉNRE, valamint bátyámra, ifj. BÉNI ÁRPÁDRA haláluk évfordulóján.

Erzsébet

4233152

Szemünkben könny, kezünkben virág. Állunk egy néma sír fölött. Isten, adj örök nyugalmat neki. Fájó szívvel emlékezünk a tíz éve elhunyt erdőfülei id. FOSZTÓ IMRÉRE. Emlékét örökre szívünkbe zárjuk.

Szerettei

4233268

Fájdalommal emlékezünk a zabolai születésű sepsiszentgyörgyi id. GYÖRGY JÁNOSRA halálának nyolcadik évfordulóján.

Szerettei

4233300

Bennünk él a múlt, egy végtelen szeretet, amit tőlünk senki el nem vehet. Fájó szívvel emlékezünk az uzoni id. BUKUR JÁNOSRA halálának ötödik évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Szerettei

4233293

Búcsú nélkül távoztál egy tavaszi napon, nem ölel már más, csak béke, nyugalom. A gyász reánk maradt, könnyek közt suttogjuk neved, örökké élni fog szívünkben emléked. Mélységes fájdalommal emlékezünk a drága gyermekre, az alsócsernátoni SZŐCS BALÁZSRA, aki egy éve, és édesapánkra, SZŐCS KÁROLYRA, aki nyolc hónapja távozott szerettei közül.

Pihenésük legyen csendes, emlékük áldott.

Halálukba soha bele nem nyugvó, szeretett hozzátartozóik

4233285

Szeretettel emlékezünk az uzoni ifj. SZABÓ DÁVIDRA halálának hetedik évfordulóján.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4233294

Megállt egy szív, pihen az áldott kéz, mely dolgozni imádott, és óva átölelt. Hogy elmentél, még mindig fáj, búcsú nélkül itthagytál, szótlanul távoztál. Fájó szívvel és örök szeretettel emlékezünk a sepsibesenyői születésű sepsiszentgyörgyi id. RÁKOSI BÉLÁRA halálának első évfordulóján.

Könnyes szemmel tekintünk az égre, s kérjük a jó Istent, nyugodjék békében.

Két fia, két leánya és azok családja

4233296

Az idő telik, feledni nem tudunk, bánatos lelkünkkel mindig rád gondolunk. Megállt szerető szíved, mely élni vágyott, pihen két kezed, mely dolgozni imádott. Üres és hideg lett nélküled otthonunk, nincs, kivel megosztanunk örömünk, bánatunk. Elvitted a mosolyt, meleget, csak egy sugarat hagytál, az emlékedet. Elfeledni téged soha nem lehet, te voltál a jóság és a szeretet. Könnycsepp gördül végig arcunkon azért, mert hiányzol nagyon.

Nyugodjék békében a felejthetetlen, drága édesanya, feleség, testvér, anyós, nagymama, meny, az angyalosi KOVÁCS PIROSKA, aki két éve örökre itthagyott bennünket.

Bánatos szerettei

4233323

Kegyelettel emlékezünk drága szüleinkre, a kilyéni BOGYÓ MARGITRA halálának 21. és BOGYÓ JÓZSEFRE halálának harmadik évfordulóján.

Gyerekeik és családjuk

4233325

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-04-29: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kiállítás
* Hlavathy Károly fotóművész egyéni tárlata ma 20 órakor nyílik a Lábas Ház kiállítótermében. A tánc világnapjára időzített Mo.move című fotókiállítás Ardelean Mónika — közismertebb nevén Momó — sepsiszentgyörgyi táncos mozdulataiból született képjáték.
2010-04-29: Sport - :

Éremeső (Dzsiu-dzsicu)

kísérte az MSC dzsiu-dzsicu versenyzőinek fővárosi szereplését. A 35 tagú küldöttség — ennyien vettek részt a sportág országos bajnokságán (felnőtt és ifjúsági korosztályban) — 4 arany-, 13 ezüst- és 28 bronzérmet szerzett. Íme az érmesek: