Kitüntetés a zágoni kóristáknak

2010. május 1., szombat, Közélet

Hódmezővásárhely tiszteletbeli polgára címmel tüntették ki a zágoni Mikes Kelemen Vegyes Kar tagjait. A névre szóló oklevelek átadására a mezővárosban tartott hangversenyük alkalmával került sor.

A belvárosi katolikus templomban tartott koncert után dr. Koszó Péter hatalmas meglepetést keltve átadta az okleveleket. A kitüntetést nemcsak színvonalas előadásukért, hanem az ominózus december 5-i népszavazás áldatlan eredményének ellensúlyozására is szánta az önkormányzat. A zágoni kóristák — immár hódmezővásárhelyi tiszteletbeli polgárok — rövid városbemutatót is kaptak ajándékba, melynek címe: A város, mely befogad. (Bokor)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1435
szavazógép
2010-05-01: Közélet - :

Tisztségbe helyezett magyarok

Magyar gazdasági igazgatója van a Kovásznai Szívkórháznak. Kádár Melindát már tisztségbe is iktatták, úgyszintén Gecse Imrét, a munkaügyi minisztérium alárendeltségébe tartozó Dacia Szálló új igazgatóját. (Bokor)
2010-05-03: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Előfizetőink figyelmébe!
A H—Press lapterjesztőnél (Sepsiszentgyörgy, Vasile Goldiş utca 15. szám) még péntekig lehet előfizetni az újságra. Szándékát jelezheti a difuzare@3szek.ro címen is.
Nyereménysorsolás pénteken.