Elhalálozás

2010. május 3., hétfő, Elhalálozás

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik id. BADI ANDRÁS temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, a nehéz órákban és percekben mellettünk álltak.

A gyászoló család

5485

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, KERESZTES ILONA temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet dr. Szabó András sebész főorvosnak, valamint a kézdivásárhelyi kórház sebészeti osztálya munkaközösségének, akik a nehéz órákban mellette voltak, és szenvedésén enyhíteni próbáltak.

A gyászoló család

4233419

Megemlékezés

Mély fájdalommal emlé­kezünk a kökösi BOGA SÁNDORRA halálának kilencedik évfordulóján.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Testvére és családja

f. e.

Fájó szívvel emlékezünk a székelyszáldobosi születésű vargyasi id. SZÉKELY ELEKNÉ DEMETER EMMÁRA halálának nyolcadik évfordulóján.

Csoda volt, hogy éltél, és bennünket apa helyett is szeretettel neveltél. Számunkra nem haltál meg, két fiúgyermekeddel álmodni mentél.

Irma és Teréz

BL

Könnyes szemmel, az örök elválás soha el nem múló fájdalmával emlékezem a besenyői születésű rétyi KOVÁCS MIHÁLYNÉ PÁL ERZSÉBETRE halálának második évfordulóján.

Felejthetetlen, drága jó édesanyám, csendes pihenést!

Leánya, aki őt nagyon szerette: Erzsébet

4233313

Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre. Addig vagy boldog, míg van, aki szeret, s hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod meg, ha már nincs veled. Mindig egy célod volt, családodért élni, azt csak a halál tudta széttépni. Hiába várunk, elmentél örökre, sírodon a virág a szeretet jele. Kimegyek a temetőbe, elsuttogom százszor, drága fiam, nagyon hiányzol. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Fájó szívvel emlékezünk FÖLDES CSABÁRA halálának első évfordulóján.

Szerető édesanyja, édesapja és testvérei

4233387

Az idő telik, a fájdalom nem múlik. Szomorú szívvel emlékezünk drága jó szüleinkre, a lisznyói id. ZOLTÁNI ANDRÁSRA halálának tizenötödik és ZOLTÁNI ESZTERRE halálának tizennyolcadik, illetve testvérünkre, SZÁVA LILIRE (szül. ZOLTÁNI) halálának hatodik évfordulóján. Emlékük szívünkben mindig élni fog.

Szeretteik

4233391

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk GOCZ JÓZSEFNÉ DR. JÁNOSY KLÁRÁRA halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Lányai és unokái

4233418

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1431
szavazógép
2010-05-03: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Előfizetőink figyelmébe!
A H—Press lapterjesztőnél (Sepsiszentgyörgy, Vasile Goldiş utca 15. szám) még péntekig lehet előfizetni az újságra. Szándékát jelezheti a difuzare@3szek.ro címen is.
Nyereménysorsolás pénteken.
2010-05-03: Közélet - :

Nem jön Háromszékre a dalai láma?

A dalai láma nem látogat ősszel Romániába. A hírt az Evenimentul zilei napilap hét végi internetes kiadásában adta közzé. A száműzetésben élő buddhista vallási vezetőt meghívó Tőkés László európai parlamenti képviselő sajtóirodájának nincs tudomása a szeptemberre tervezett utazás elmaradásáról.