Kosárlabda, ifjúságiakKikapott a Sepsi ISK

2010. május 3., hétfő, Sport

Elszenvedte idei első vereségét a Sepsi ISK U14-es fiú kosárlabdacsapata, miután a hét végén 85:50 arányban kapott ki a Ploieşti-i ISK-tól.

A tizenhét mérkőzése veretlen megyeszékhelyi csapat tartalékosan utazott Ploieşti-re, hiszen a csapatból hiányzott három alapjátékos, és így egy pillanatig sem volt kérdéses a találkozó győztese. Az elvesztett meccs ellenére a megyeszékhelyi gárda ott van a sorozat elődöntőjében, hiszen már korábban bebiztosította továbbjutását. A szentgyörgyi alakulat: Dávid, Kuti 23, Sinka 24, Tóth, Szabó K. 1, Váncsa 2, Kanyó, Baczó, Herman, Szabó A. Edző: Nemes Áron. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1420
szavazógép
2010-05-03: Sport - :

Nyolc érem (Birkózás)

A hét végén Drobeta-Turnu Severinben került sor az idei felnőtt-birkózóbajnokság országos döntőjére, amelyen a sepsiszentgyörgyi MSC mérlege két arany-, két ezüst- és négy bronzérem.
2010-05-03: Sport - :

Két KSE-győzelem (Kosárlabda, ifjúságiak)

Tegnap a KSE a kézdivásárhelyi sportcsarnokban látta vendégül a Gyergyószentmiklósi ISK-t az U14-es pontvadászat középdöntőjének hatodik fordulójában.