Kosárlabda, ifjúságiakKét KSE-győzelem

2010. május 3., hétfő, Sport
Tegnap a KSE a kézdivásárhelyi sportcsarnokban látta vendégül a Gyergyószentmiklósi ISK-t az U14-es pontvadászat középdöntőjének hatodik fordulójában.

A mérkőzést 54:36 arányban a házigazdák együttese nyerte meg, amely az első sípszótól átvette a játék irányítását, a vezetést, és szorgalmasan gyűjtögette a pontokat, s negyedről negyedre növelte előnyét. Jelen pillanatban Szászré­gen vezeti a csoportot Botoşani, a KSE és Gyergyó­szentmiklós előtt. A KSE csapata: Lénárt 24, Kászoni 11, Borsai 5, Debreczi 4, Dezső 2, Lázár 2, Luka, Molnár, Bogăţeanu. Edző: Hartai Tamás.

Szombaton a szentgyörgyi Mikes Kelemen Főgimnázium Bogdán Antal-sporttermében megyei rangadóra került sor a BBall 6 BC és a KSE U16-os lánycsapatai között. Egy nagyon izgalmas, váltakozó iramú mérkőzést láthattak azok, akik kilátogattak a meccsre. A KSE kezdte jobban a találkozót, de a második és a harmadik negyedben a BBall 6-nak sikerült fordítania és előnyhöz jutnia. A utolsó játékrészben Hartai Tamás lányai magukra találtak, és hárompontos külünbséggel 55:52-re megnyerték az összecsapást. A csapatok: BBall 6 BC: Kelemen 20, Székely 5/3, Sonka 4, Szabó 4, Dézsi 4, Gergely 4, Kölcsei 3, Fazakas 2, Ferencz, Szilagyi, Berkeczi; KSE: Demeter 29, Koncz 11, Domokos 5, Lénárt 4, Gocsman 4, Jakab 2, Kászoni, Dezső. (lénárt)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1417
szavazógép
2010-05-03: Sport - :

Kikapott a Sepsi ISK (Kosárlabda, ifjúságiak)

Elszenvedte idei első vereségét a Sepsi ISK U14-es fiú kosárlabdacsapata, miután a hét végén 85:50 arányban kapott ki a Ploieşti-i ISK-tól.
2010-05-03: Sport - :

Big Bang-rekord (Bowling)

Az élmezőnyhöz tartozó Big Bang 3089 ledöntött fával új csapatrekordot állított fel a megyei bowlingbajnokság kilencedik fordulójában. Az etap a Prodspicom Co és a Mikósokk közötti rangadóját az előbbi nyerte meg, a legszorosabb mérkőzést viszont az Amatőr Kakaskák és a Vital Kézdi vívta, a győztes kiléte pedig csak az utolsó gurítások után dőlt el.