BowlingBeciul Domnesc Kupa

2010. május 3., hétfő, Sport

Fotó: www.300bowlingclub.ro

Az elmúlt hét folyamán Csíkszeredában a 300 Bowling Club szervezésében került sor a Beciul Domnesc Kupa nevű amatőr bowlingbajnokságra. A viadalon 29-en (6 nő, 23 férfi) vettek részt, közöttük többen háromszékiek voltak.

Az első Beciul Domnesc Kupát a férfiaknál a csíkszeredai Hegedüs Tibor nyerte meg, a nőknél pedig a sepsiszentgyörgyi Bogdán Beáta diadalmaskodott. A küzdelemsorozat végeredménye: férfiak: 1. Hegedüs Tibor (Csíkszereda), 2. Gábor Csaba (Sepsiszentgyörgy), 3. Göncz Endre (Sepsiszentgyörgy), 4. Vass Árpád (Sepsiszentgyörgy), 5. Valentin Ioance (Csíkszereda), 6. Rétyi Csaba (Sepsiszentgyörgy), 7. Bartók Zoltán (Sepsiszentgyörgy), 8. Flavio Ciocan (Kézdivásárhely); nők: 1. díj Bogdán Beáta (Sepsiszentgyörgy), 2. Corina Oltean (Csíkszereda), 3. Bíró Kamilla (Csíkszereda), 4. Nan Brigitta (Csíkszereda), 5. Popovici Judit (Csíkszereda), 6. Benő Rita (Csíkszereda).

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1411
szavazógép
2010-05-03: Sport - :

Big Bang-rekord (Bowling)

Az élmezőnyhöz tartozó Big Bang 3089 ledöntött fával új csapatrekordot állított fel a megyei bowlingbajnokság kilencedik fordulójában. Az etap a Prodspicom Co és a Mikósokk közötti rangadóját az előbbi nyerte meg, a legszorosabb mérkőzést viszont az Amatőr Kakaskák és a Vital Kézdi vívta, a győztes kiléte pedig csak az utolsó gurítások után dőlt el.
2010-05-03: Sport - :

Három dobogós helyezés (Karting)

Egy első és két második helyezéssel tértek haza a sepsiszentgyörgyi kartingosok a tegnap megtartott Jászvásár Kupáról. Bokor Balázs a mini kategóriában a második lett, a kadettek között pedig első volt.