KartingHárom dobogós helyezés

2010. május 3., hétfő, Sport

Egy első és két második helyezéssel tértek haza a sepsiszentgyörgyi kartingosok a tegnap megtartott Jászvásár Kupáról. Bokor Balázs a mini kategóriában a második lett, a kadettek között pedig első volt.

Dénes Leó a junior II-es korosztályban ezüstérmet szerzett, míg Tókos Csaba a Mobra Senior géposztályban ötödikként fejezte be a versenyt. A háromszékiek támogatói: az Elco Rt., a Meotis, Göncz Attila és Debreczi Levente. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1411
szavazógép
2010-05-03: Sport - :

Beciul Domnesc Kupa (Bowling)

Fotó: www.300bowlingclub.ro
Az elmúlt hét folyamán Csíkszeredában a 300 Bowling Club szervezésében került sor a Beciul Domnesc Kupa nevű amatőr bowlingbajnokságra. A viadalon 29-en (6 nő, 23 férfi) vettek részt, közöttük többen háromszékiek voltak.
2010-05-03: Sport - :

Ötödik a Nagy Mózes Líceum (Kézilabda)

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes Líceum lány kézilabdacsapata az ötödik helyen fejezte be a diákolimpia körzeti szakaszát, amelynek a hét végén Medgyes volt a házigazdája. A kétnapos viadalon hat megye — Szeben, Maros, Brassó, Kolozs, Hargita és Kovászna — legjobb csapatai vettek részt.