Boldog szülinapot!

2010. május 3., hétfő, Sport

Május 4-én a gelencei Pap Gábor a huszonhetedik, Pap Zsombor a huszonkettedik, az illyefalvi Baka Zsombor a huszonnegyedik, május 5-én a berecki Páll László a huszonhatodik, május 6-án a kézdivásárhelyi Tódor Szabolcs a tizennyolcadik,

a zágoni Lucian Moga a huszonhetedik, május 8-án az illyefalvi Keresztes Szilárd a huszadik, május 9-én a bodoki Kiss József a huszadik, Páll József a huszonkilencedik, a kézdiszentléleki Voloncs István a tizenkilencedik és a sepsiszentgyörgyi Berde Csongor szintén a tizenkilencedik születésnapját ünnepli. Isten éltesse őket, valamennyiüknek boldog szülinapot! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1395
szavazógép
2010-05-03: Sport - :

Labdarúgás, V. liga

Barót—Bereck 1—4
Barót, kb. 150 néző. Vezette — kritikán aluli szinten —: Bucsi Imre. Barót: Borcăiaş—Bartha, Bogdán (Oláh), Kurta, Kovács, Barabás, Cojocaru, Bódi, Zelch (Czári), Benedek, Audi. Bereck: Fekete—Fülöp, Suciu, Bajcsi, Fenechiu, Dobra Sz., Dobra A., László, Butnaru, Străchinaru, Căşuneanu (játszottak még: Zölde, Csavar). Piros lap: Cojocaru (25.). Góllövők: Kurta (24.), illetve Dobra Sz. (15.), Străchinaru (49.), Căşuneanu (76.), Dobra A. (77.). Ifjúságiak: 4—0.
2010-05-03: Sport - :

Kikapott Kolozsvár (Labdarúgás, I. liga)

A kis csapatok hétvégéje volt a labdarúgó I. liga 30. fordulójában, hiszen az Astra megverte az éllovas Kolozsvári CFR-t, a Steaua kikapott Gyulafehérvártól, Craiovát pedig az Internaţional Curtea de Argeş páholta el.