Labdarúgás, I. ligaKikapott Kolozsvár

2010. május 3., hétfő, Sport

A kis csapatok hétvégéje volt a labdarúgó I. liga 30. fordulójában, hiszen az Astra megverte az éllovas Kolozsvári CFR-t, a Steaua kikapott Gyulafehérvártól, Craiovát pedig az Internaţional Curtea de Argeş páholta el.

Az eredmények: Beszterce—Tg. Jiu 1—0, Astra Ploieşti—Kolozsvári CFR 1—0, Craiova—Internaţional 1—3, Gyulafehérvár—Steaua 2—1, Temesvári FC—Galaci Oţelul 2—1, FC Vaslui—Piatra Neamţ 1—0, Jászvásári Poli—Gázmetan 1—1, Unirea Urziceni—FC Brassó 1—0. A Rapid—Dinamo márkőzés lapzárta után ért véget. (tif)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1394
szavazógép
2010-05-03: Sport - :

Boldog szülinapot!

Május 4-én a gelencei Pap Gábor a huszonhetedik, Pap Zsombor a huszonkettedik, az illyefalvi Baka Zsombor a huszonnegyedik, május 5-én a berecki Páll László a huszonhatodik, május 6-án a kézdivásárhelyi Tódor Szabolcs a tizennyolcadik,
2010-05-03: Sport - :

Találkozó (Minifoci)

Előreláthatóan május 10-én indul a sepsiszentgyörgyi A-osztályos kispályás labdarúgó-bajnokság.