Teremlabdarúgás, Román KupaKözeledik az igazság napja

2010. május 6., csütörtök, Sport

Május 10-én, hétfőn este 8 órától a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik meg a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőjének a Sepsi FC és Focşani közötti mérkőzését.

A másik ágon a Marosvásárhelyi City’US és a Concordia Chiajna mérkőzik meg. Az öt nap múlva esedékes találkozó a megyeszékhelyi sportlétesítmény új padló­jának avatómérkőzése lesz, a csapat számára pedig egy nagyon fontos és sorsdöntő meccs. Tehát közeleg az igazság napja, hiszen játékosaink bebizonyíthatják, hogy rászolgáltak a bizalmunkra, szurkolásunkra, és nagyon jó focival, kimagasló teljesítménnyel bejutnak a kupa döntőjébe, s ezzel újabb fejezetet írnának a háromszéki futsal történelemkönyvébe. Továbbá egy esetleges Focşani elleni siker feledtetni tudná csapatunk bajnokságbeli gyenge szereplését. Erre minden esély adott, hiszen a két csapat megosztozott a pontvadászatbeli győzelmeken: ősszel hazai pályán Focşani nyert 1 : 0-ra, tavasszal pedig a Sepsi FC diadalmaskodott 2 : 1-re. A mérkőzésre készülő szentgyörgyi csapat: Costa, Kisgyörgy—Bocz, Bujdosó, Şerban, Negoiţă, Pintó, Máthé. Hajrá, Sepsi FC! Hajrá, fiúk! (tibodi)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1375
szavazógép
2010-05-06: Sport - :

A második futamra készülnek (Autósport)

A Sonic Motorsport két versenyzője — Szabó Csongor és Marcus Andreoiu — az országos ralibajnokság második futamára készül — az elsőn az A-kategória 7. helyén zártak, tehát pontokat szereztek —, mely futam a hét végén kerül megrendezésre Argeş-rali néven.
2010-05-06: Sport - :

Újabb partizános verség (Minifoci)

A szentgyörgyi B-osztályos bajnokság 25. fordulójának eredményei: Steaua—Partisa 2 : 3, Téglás Panzió—Depo II. 2 : 4, Dinamo—Kemen 5 : 2, Fenestela 68—FC Topo 0 : 3, Dorco—Prolev 9 : 5, Partizán—Ariadne 3 : 6, Flamengo—Vetman 0 : 9, Narancs FC—Dió­szegi-pékség 2 : 8, Black’s—Daczó 2 : 5.
Az élmezőny: 1. Dorco 66 pont, 2. Steaua 53 p., 3. Partizán 52 p.