AutósportA második futamra készülnek

2010. május 6., csütörtök, Sport
A Sonic Motorsport két versenyzője — Szabó Csongor és Marcus Andreoiu — az országos ralibajnokság második futamára készül — az elsőn az A-kategória 7. helyén zártak, tehát pontokat szereztek —, mely futam a hét végén kerül megrendezésre Argeş-rali néven.

Ezzel már jeleztük is, hogy Piteşti lesz a központ, a versenyek java pedig a Fogarasi-havasok déli lejtőjén, a Vidraru-tó környékén zajlik majd. A versenytáv hossza 336,30 km, amelyből 92,70 km a gyors rész a maga 11 próbájával. Na szóval, lesz amin ügyeskedjék a páros, s a pontratett, ,,gondjaikra bizott" Peugeot gépkocsi. Azt szinte mondanom sem kell, hogy dobogós gondolatokkal utaznak Piteşti-re a fiúk! Sok sikert, legények! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1370
szavazógép
2010-05-06: Sport - Iochom István:

Mecénás lett a parlamenti képviselő (Jégkorong)

Egy éve más és más jégkorongközpontokban tartja kihelyezett üléseit a jégkorongszövetség bürója, mivel az a céljuk, hogy évente legalább egyszer minden központban megforduljanak, így próbálva felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy az illető településen is él ez a szép sportág, léteznek olyan sportklubok, amelyek jégkorongszakosztállyal is rendelkeznek. Gyergyó­szentmiklós, Bukarest, Brassó és Csíkszereda után hétfőn a kézdivásárhelyi Székely vendéglőben tartották meg a szövetség büróülését.
2010-05-06: Sport - :

Közeledik az igazság napja (Teremlabdarúgás, Román Kupa)

Május 10-én, hétfőn este 8 órától a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik meg a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőjének a Sepsi FC és Focşani közötti mérkőzését.