Teremlabdarúgás, Román KupaAz igazság napja

2010. május 10., hétfő, Sport
Ma 20 órától a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik meg a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőjének a Sepsi FC és Focşani közötti mérkőzését.

A másik ágon a Marosvásárhelyi City’US és a Concordia Chiajna mérkőzik meg. A találkozó a megyeszékhelyi sportlétesítmény új padlójának avatómérkőzése lesz, a csapat számára pedig sorsdöntő meccs. Játékosaink most bizonyíthatják be, hogy rászolgáltak a bizalmunkra, szurkolásunkra, és nagyon jó focival, kimagasló teljesítménnyel bejuthatnak a kupa döntőjébe, s ezzel újabb fejezetet nyitnának a háromszéki futsal történelemkönyvében, ami feledtetni tudná csapatunk idei gyenge bajnokságbeli szereplését. Ma este két, tudásban és felkészülésben egyforma csapat fog megmérkőzni egymással, mivel a két együttes megosztozott a pontvadászatbeli győzelmeken. (tibo)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1404
szavazógép
2010-05-10: Sport - :

Országos bajnoki cím (Cselgáncs)

Országos bajnoki címmel tértek haza a céhes városbeli Nagy Mózes SK sportolói a Piteşti-en megtartott sportiskolák cselgáncs nemzeti bajnokságának döntőjéről.
2010-05-10: Sport - :

Ménszemle és fajlólicit szombaton (Lovassport)

A lovassport s ezen belül a fogathajtás háttere minden kétséget kizáróan a lótenyésztésen is alapszik.