CselgáncsOrszágos bajnoki cím

2010. május 10., hétfő, Sport
Országos bajnoki címmel tértek haza a céhes városbeli Nagy Mózes SK sportolói a Piteşti-en megtartott sportiskolák cselgáncs nemzeti bajnokságának döntőjéről.

Veres László tanítványai közül Gál Domokos (100 kg) első helyezett volt, Lukács Arnold (73 kg) bajnoki ezüstérmet szerzett, Czifra Attila pedig hetedik lett. Az együttes negyedik tagja, Varga Róbert nem ért el helyezést. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1409
szavazógép
2010-05-10: Közélet - Farkas Réka:

A hétvége hírei

Boc is bejelentette a megszorításokat
Először állt ki nagyközönség elé Emil Boc miniszterelnök azt követően, hogy csütörtök este Traian Băsescu államelnök bejelentette a kormány megszorító intézkedéseit. Az IMF-fel folytatott tárgyalások és a koalíciós megbeszélések következtetéseit összegezve megerősítette az államelnök nyilatkozatát, ,,kisebb rosszként" 15 százalékkal csökkentik a nyugdíjakat, a munkanélküli-segélyt és 25 százalékkal a közalkalmazottak bérét.
2010-05-10: Sport - :

Az igazság napja (Teremlabdarúgás, Román Kupa)

Ma 20 órától a sepsiszentgyörgyi Szabó Kati Sportcsarnokban rendezik meg a teremlabdarúgó Román Kupa elődöntőjének a Sepsi FC és Focşani közötti mérkőzését.