Boldog szülinapot!

2010. május 10., hétfő, Sport

Május 11-én a bardoci Ráduly Béla a harmincötödik, május 12-én a baróti Bocz István a huszonharmadik, május 13-án a hidvégi Sándor Róbert a huszonharmadik, május 14-én a hidvégi Cristian Neagu a huszonnyolcadik, május 16-án a bölöni Incze Loránd a tizenkilencedik születésnapját ünnepli. Isten éltesse őket. Mindannyiuknak boldog szülinapot! (á)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-05-10: Sport - :

Labdarúgás, IV. liga

Hidvég—Perkő 0—1
Hidvég, mintegy 40 néző. Vezette: Sylvester Sándor. Hidvég: Necşoi—Cherciu, Neagu, Doboşeriu, Rupi, Lepedat I., Lepedat C., Roman, Dedu O., Kalányos, Boros. Perkő: Péter—Marthi, Makó, Horváth, Voloncs I., Kovács Tibor, Bartók, Haág, Kovács Tamás, Sinkler, Jakab. Gólszező: Sinkler (86.). Ifjúságiak 5—2.
2010-05-10: Sport - :

Döntős a Sepsi ISK (Kézilabda)

Ott van az ország legjobb 12 csapata között a Sepsiszentgyörgyi ISK ifjusági IV-es lány kézilabdacsapata, miután a Marosvásárhelyen megtartott elödöntőn kiharcolta a fináléba jutást.