KézilabdaDöntős a Sepsi ISK

2010. május 10., hétfő, Sport
Ott van az ország legjobb 12 csapata között a Sepsiszentgyörgyi ISK ifjusági IV-es lány kézilabdacsapata, miután a Marosvásárhelyen megtartott elödöntőn kiharcolta a fináléba jutást.

A hét végén megrendezett viadalon a háromszékiek a következő eredményeket érték el: 21—8 a Nagybányai MKC-vel, 11—26 a Marosvásárhelyi Erdély SK-val, 18—12 a Besztercei HS-sel és 21—20 a Segesvári ISK-val. A szentgyörgyi csapat: Budai B. Helga, Albert Anita, Benkő Éva, Kovács Panna, Kiss Boglárka, Keresztes Imelda, Farkas Andrea, Györkovács Kriszta, Ureczki L. Melinda, Molnár Tímea, Loredana Comşa, Mihály Eszter, Izsák Csilla és Bartha Kincső. Tanár/edző Szerző Árpád. (t)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1393
szavazógép
2010-05-10: Sport - :

Boldog szülinapot!

Május 11-én a bardoci Ráduly Béla a harmincötödik, május 12-én a baróti Bocz István a huszonharmadik, május 13-án a hidvégi Sándor Róbert a huszonharmadik, május 14-én a hidvégi Cristian Neagu a huszonnyolcadik, május 16-án a bölöni Incze Loránd a tizenkilencedik születésnapját ünnepli. Isten éltesse őket. Mindannyiuknak boldog szülinapot! (á)
2010-05-10: Sport - :

Harmadik a Hippopotamus (Úszás)

A sepsiszentgyörgyi Hippopotamus a negyedik helyen fejezte be a brassói uszodában megrendezett 24 órás uszómaratont.