Botladozó szépség

2010. május 19., szerda, Magazin

Egy 24 éves arab-amerikai nő lett az idei Miss USA, bár a vasárnap esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

Rima Fakih ötven versenyzőt utasított maga mögé. A michigani Dearbornból érkezett szépség, aki narancs és arany színű bikiniben, valamint esküvői ruhának tűnő fehér, váll nélküli estélyiben is magabiztosan vezette a mezőnyt, egy kérdésre azt válaszolta, hogy az egészségbiztosítónak a fogamzásgátló tablettákat is fizetnie kéne. Megkoronázása után közölte: akkor kérdezzék, hogy érzi magát, ha már túl van egy pizzán.

Fakih a verseny szervezőinek elmondta, hogy családja Libanonból érkezett az Egyesült Államokba, amikor ő még kisbaba volt. New Yorkban nőtt fel, ahol katolikus iskolába járt. Családja a muzulmán és a katolikus ünnepeket is megüli. Az egyetemi végzettségű szépség azt is elárulta: autóját áldozta fel, hogy benevezhessen a versenybe. A szervezők az adatok hiányosságára utalva nem tudták megállapítani, vajon az új szépségkirálynő az első arab-amerikai muzulmán, illetve bevándorló-e a verseny 58 esztendőre visszatekintő történetében.

Az új Miss USA képviseli majd az Egyesült Államokat az idei Miss Universe szépségkirálynő-választáson.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1358
szavazógép
2010-05-19: Magazin - Sebestyén Mihály:

Hátha valakit érdekel...

Az 1913. évi július 20-i Székely Napló (megjelent Marosvásárhelyen, az Orszá­gos Munkapárt helyi lapja) ad hírt arról a fantasztikus technikai újdonságról, amit a repülés jelentett déd- és nagyapáink korában.
2010-05-19: Magazin - :

A ,,tajvani Susan Boyle”

Szerződést kötött a Sony lemezkiadó azzal a 24 éves tajvani fiatalemberrel, akinek hangját Whitney Houstonéhoz, hirtelen támadt hírnevét pedig Susan Boyle-éhoz hasonlították, amikor az elmúlt hetekben fellépett a Megasztár című műsor tajvani változatában.