Elhalálozás

2010. május 27., csütörtök, Elhalálozás

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünket fejezzük ki Rigmányi Borbálának édesanyja elhunyta miatti mély fájdalmában.

Munkatársai és barátai

4234233

Mély együttérzésünket fejezzük ki Rigmányi Borbá­lának édesanyja elvesztése miatti fájdalmában.

Jakab Judit

és Berszán Réka

4234234

Megemlékezés

Fájó szívvel és kegyelettel emlékezünk a nyujtódi BOKOR SÁNDOR tanítóra halálnak hatodik évfordulóján.

Szerettei

1895

,,Minden mosolyod, mozdulatod, szavad őrzöm, mint hulló tárgyakat a föld" (József Attila)

Fájó szívvel emlékezünk az imecsfalvi SZÖRCSEY CSABA LÁSZLÓRA halálának hatodik hetében. Gyászmise szombaton 17 órakor.

Szerettei

1893

Fájó szívvel emlékezünk CSABAI MARGITRA halálának második évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

5730

Nőnek az árnyak, ahogy fogynak az esték, úgy fáj egyre jobban, hogy minden csak emlék. A te szíved nem fáj, de a miénk vérzik, mert a fájdalmat csak az élők érzik. Soha el nem múló szeretettel és fájdalommal emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, apósra, nagyapára, dédnagyapára, az oltszemi születésű id. BALLÓ ISTVÁNRA, akit egy éve kísértünk utolsó útjára.

A gyászoló család

5729

Fájó szívvel emlékezünk a feldobolyi CSOMA EMMÁRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234267

Hiába várunk, elmentél örökre, sírodon a virág a szeretet jele. Kimegyünk a temetőbe, elsuttogjuk százszor, hogy nagyon hiányzol. Fájó szívvel emlékezünk BARTÓK ZOLTÁNRA, akit ma egy éve kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

4234229

Szívünk soha el nem múló fájdalmával emlékezünk a bodoki MÁTÉ TIBORRA halálának második évfordulóján. Nyugalma legyen csendes, emléke áldott.

Özvegye és fia

5693

,,Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre." Fájó szívvel emlékezünk az erősdi ifj. BERNÁD PÁLRA, aki egy éve távozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szülei, özvegye, gyermekei, testvére és családja

1085

Fájó szívvel emlékezünk KUHN VILMOSRA halálának első évfordulóján. Emléke legyen áldott, nyugodjék békében.

Szerető családja

5853

Kegyelettel emlékezünk MÁTÉ TIBORRA halálának második évfordulóján.

Szerettei

4234278

Hiányzol nekem, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat megölte szívedet. Magadba zártad a sors ezernyi baját, és búcsú nélkül engem itthagytál. Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezem FÖLDES BÉLÁRA, aki ma hat hónapja hagyott itt engem. Emléked szívemben örökké élni fog.

Bánatos özvegye

5732

Kegyelettel emlékezünk az uzoni MÁRK BÁLINTRA halálának negyedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4234279

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1381
szavazógép
2010-05-27: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Szerkesztőségünk új címe
Mint már közöltük, a Hászomszék szerkesztősége hétfőtől új székházban várja olvasóit, ügyfeleit, hirdetőit. Szerkesztőségünk a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron tér 2. szám alatt található (bejáratunk a Szakszervezetek Művelődési Háza mellett, a városközpont felől a jobb oldali üzletsor végén), apróhirdetéseket, előfizetéseket és reklámokat fogadó irodánk pedig ugyanabban az épületben, csak a Váradi József utcával szemben helyezkedik el. Apróhirdetéseket, előfizetéseket rövid ideig még a régi, Sajtó utca 8/A alatti címen is elveszünk.
2010-05-27: Sport - :

A program (Sportnapok, 2010)

Szerdán az egyéni bowlingbajnoksággal elrajtoltak az idei Sportnapok, amelyre — akárcsak az elmúlt esztendőkben — most is sok érdeklődőt várnak a szervezők. De lássuk a programot: