DivatChanel-láncok, óriási medálok, hegyikristály-gyűrűk

2007. szeptember 13., csütörtök, Család

Soha nem volt ilyen színes és feltűnő a kiegészítők divatja, mint az idén. Kontrasztok, végletek, szexi, kihívó részletek fogják meg a szemet ― a ,,végzet asszonya" stílus a domináns, még akkor is, ha viselője farmeres, kordbársony blézeres, szende lánykának álcázza magát.

A főbb irányvonalakat a rendkívüli, laza méretek, a férfiviselet és a merész, grafikus minták egyaránt inspirálták. Érdekesség az úgynevezett évszak nélküli viselet ― ez már tavaly is feltűnt. Különösen a fiatalok hajlamosak ― akár télvíz idején is ― selyem- vagy muszlinfelsőt, nyári topokat viselni, pamutsálakkal, kontrasztként szőrmés blézerekkel.

A kitűző, amely régen vénlányos régiségnek számított, ma divatosabb, mint valaha. A hosszú bizsuláncok Chanelt idézik. A divatékszerek alapanyaga lehet fém, lakk, faragott gyanta, kagyló, féldrágakő, hegyi kristály, muránói üveg.

Továbbra is kedvelt a bokalánc, a bross ― ez utóbbi szinte mindenhol, a pulóvertől a kalapig ― és az óriási medál.

Szőrme és nagy táska minden mennyiségben ― ez a másik jelszó. Divatosak ugyanakkor a kicsi, rózsás kordretikülök, a közepes méretű orvosi táskák, a krokodil vagy kígyóbőr mintájú kézitáskák és a fényes szaténból varrt kosztümtáskák is.

A 2007-es őszi―téli kollekció jellemző színei: fekete, sötétbarna, szürke, fehér, mélynarancs, burgundi vörös, paprikapiros, fukszia, lila, sötét olajzöld, pávakék, türkiz, matt arany és ezüst.

(MTI-Panoráma)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a december elsejei parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1312
szavazógép
2007-09-13: Család - x:

Milliónyi őssejt az agyba

Pekingi Kínai Haditengerészeti Általános Kórházban áprilisban immár másodízben végezték el a rendkívüli műtétet egy hétéves svéd kisfiún. A műtétek nyomán mutatkoztak az első pozitív változások.
2007-09-13: Család - x:

Rétes-show a kastélyban (A rétes bécsi találmány?)

Nem elég, hogy a gulyásnak ,,múzeumot" csináltak Bécsben, még a rétessel is saját országimázsukat építgetik.